۱۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۰۱

حکیمی در گفتگو با مهر:

شرط لازم و محرک توسعه کشاورزی صنایع فرآوری و تبدیلی است

شرط لازم و محرک توسعه کشاورزی صنایع فرآوری و تبدیلی است

رشت - خبرگزاری مهر: نماینده مردم رودبار در مجلس گفت: توسعه کشاورزی به عنوان کانون و محور اصلی توسعه کشور از نقش و جایگاه خاصی برخوردار است و صنایع فرآوری، تبدیلی و تکمیلی را می توان به عنوان شرط لازم و محرک توسعه این بخش قلمداد کرد.

عطاالله حکیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: توسعه صنایع مزبور با توجه به توان های موجود منطقه خود زمینه های توسعه بیشتر بخش کشاورزی استان را فراهم می آورد.

وی اظهار داشت: شهرستان رودبار به دلیل برخورداری از اراضی کشاورزی مستعد شرایط مساعدی را برای تولید انواع محصولات کشاورزی دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اهم محصولات کشاورزی این شهرستان شامل زیتون، برنج، انار، گیاهان دارویی، تولیدات دامی و سایر موارد است.

وی تاکید کرد: توسعه بخش کشاورزی بدون توجه به ایجاد صنایع تبدیلی ممکن نیست ازاینرو مسئولان باید توجهی ویژه به این بخش داشته باشند.

حکیمی با اشاره به اینکه توسعه کشاورزی یکی از راههای خودکفایی کشوراست، یادآورشد: این صنعت باید با علم و تکنولوژی روز به پیش رود.

کد خبر 1685888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha