۱۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۴۱

لاریجانی:

پرداختن به ورزش همگانی انگیزه خدمت را دوچندان می‌کند

پرداختن به ورزش همگانی انگیزه خدمت را دوچندان می‌کند

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پرداختن به ورزش همگانی جسم و روح را تقویت و انگیزه خدمت را دوچندان می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لاریجانی در پیامی به مناسبت برگزاری ششمین جشنواره ملی فرهنگی ورزشی پرستاران در شیروان، گفته است که فراگیر شدن زمینه‌های ورزش در محیط‌های درمانی به نشاط و شادابی کادر بهداشتی و درمانی به ویژه به پرستاران کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه این پیام می‌افزاید: پرداختن به ورزش‌های همگانی به تقویت جسم و روح کمک کرده و انگیزه خدمات رسانی را دو چندان می‌کند لذا توصیه می‌شود پرستاران به این امر مهم و نشاط بخش اهتمام ورزند.

لاریجانی تصریح می‌کند: برگزاری جشنواره ملی فرهنگی ورزشی پرستاران در شیروان و هم‌جواری با حرم شریف رضوی فرصت شایسته‌ای برای انگیزه بخشی و ارتقای سطح روان و رفتاری فعالان عرصه خدمات پزشکی و درمانی است.

همچنین در پیام رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است: پرستاری از شریف‌ترین و ارزشمندترین مشاغل در همه جوامع و نزد همه ملت‌ها و عموم مردم بوده و کیست که در طول عمر خود چندین و چند بار شاهد و ناظر بر این تلاش وسعی وافر پرستاران نبوده باشد. لاریجانی گفته است که پرستاری و ممارست در دوره التیام بخشی به بیماران یکی از سخت‌ترین مشاغل است که مردم به دیده احترام به آن می‌نگرند چون پرستاران با روح لطیف و پر مهر خود از جسم و روح بیماران و حتی همراهان آنان مراقبت می‌کنند تا صحت و سلامتی بدست آید.

در پایان این پیام آمده است که اشتغال و فعالیت در محیط بهداشتی و درمانی روحیه لطیف ایثار و محبت را در پرستاران می‌پروراند هر چند، خدمت به بندگان برای رضای خدا عبادتی است که نصیب پرستاران شده است.

کد خبر 1685940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha