به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا هادربادی صبح شنبه در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان، اظهارداشت: از این تعداد بیشترین بارگاه در شهرستان بیرجند با 200 مورد وجود دارد.
وی تعداد بارگاه های بهداشتی زرشک در شهرستانهای قاین را 163 مورد، درمیان 30 مورد و سربیشه را 12 مورد عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به مزیت دار بودن زرشک در استان باید بارگاه های بهداشتی زرشک حمایت شوند.
هادربادی با اشاره به اینکه هزینه ساخت هر متر مربع بارگاه بهداشتی زرسک در استان حدود 300 هزار تومان برآورد شده است، افزود: متراژ فضای هر بارگاه به طور میانگین 60 متر مربع نیاز است.
رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خشک کردن و بسته بندی زرشک جزو عوامل تاثیرگذار در فروش این محصول است، عنوان کرد: در حال حاضر خشک کردن زرشک توسط شرکتی خصوصی انجام می شود که نیازمند حمایت است.
هادربادی با اشاره به اینکه در مرحله نخست سرمایه گذاری برای یک واحد خشک کننده زرشک 48 میلون تومان اعتبار نیاز است، افزود: راه اندازی این واحد در استان ضروری است.
رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: در حال حاضر میانگین تولید زرشک در استان بیش از 13 هزار و 160 تن است، که افزایش آن به 15 هزار تن نیز در برنامه قرار گرفته است.
نظر شما