به گزارش خبرگزاری مهر، سیف الله فرزانه در گفتگویی اظهار داشت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مراکز اقامتی اعم از هتل، هتل آپارتمان، مدارس، زائرسراها، کمپینگ ها قریب به سه میلیون مسافر در مازندران اقامت یافتند.
وی از اختصاص 40 میلیارد ریال به منظور پیشگیری از حوادث غیر مترقبه به طرح ساماندهی سواحل استان خبر داد و افزود: پنج هزار میلیون ریال از محل تملک دارایی ها به عنوان تجهیز طرح های سالمسازی دریا در نظر گرفته شده است.
فرزانه اظهار داشت: 22 هزار میلیون ریال از محل اعتبارات ملی و 18000 میلیون ریال از محل اعتبارات متمرکز جهت زیرساخت طرح های سالمسازی در نظر گرفته شده که پس از انعقاد قرارداد واگذاری پیمان به بسیج سازندگی استان، عملیات تجهیز آغاز شد.
نوشهر قدمگاه شهیدان دولت است
سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران در بین نمازگزاران نوشهر با گرامیداشت شهدای دولت گفت: نوشهر و چالوس قدمگاه شهدای والامقام رجایی و باهنر است.
وی افزود: سال 60 رجایی و باهنر به منطقه سفر داشتند و خاک آن به قدوم این عزیزان متبرک شده، ضمن اینکه این شهرستان قدمگاه مقام معظم رهبری است و دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) که امروز پایگاه ارزشمندی برای تربیت نسل انقلابی ما در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این شهر واقع شده است.
استاندارمازندران اعتبار مسئولان را در گرو رعایت و حفظ ارزش های دینی و انقلابی دانست و گفت: انقلاب اسلامی ایران برپایه دین باوری شکل گرفته است و ارزش های دینی ما نیز همان ارزش های رجایی و باهنر است..
هفت نمایش تیرنگ به روی صحنه رفت
هفت نمایش راه یافته به مرحله نهایی نهمین جشنواره تئاتر بومی تیرنگ به روی صحنه رفت.
رقابت گروههای نمایشی جشنواره تئاتربومی تیرنگ با اجرای هفت گروه نمایشی راه یافته به جشنواره و برگزاری جلسات نقد و بررسی به پایان رسید .
مراسم پایانی جشنواره تئاتر بومی تیرنگ عصر امروز شنبه ساعت 18 عصر برگزار خواهد شد.
برگزاری دوره تربیت مربی در هلال احمرمازندران
در راستای توسعه آموزش های امدادی دوره آموزش تربیت مربی امداد و کمکهای اولیه جمعیت هلال احمر مازندران به مدت هشت روز با حضور 40 نفر از مربیان تخصصی در اردوگاه دانش آموزی بادله ساری برگزار شد.
جمعیت هلال احمر مازندران در این دوره شرکت کنندگان دروس مختلف کمکهای اولیه و روشهای تدریس را فرا گرفتند.
دوره تخصصی نجات از حوادث جاده ای
در راستای تقویت قابلیت های عملیاتی امدادگران جمعیت هلال احمر مازندران، دوره آموزش تخصصی نجات از حوادث جاده ای در اردوگاه دانش آموزی بادله ساری برگزار شد.
غلام غلامی، سرپرست واحد آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان افزود: در این دوره شرکت کنندگان مباحث متنوعی نظیراصول دستیابی به حوادث جاده ای، تثبیت خودرو و سرنشینان مصدوم، رهاسازی، انتقال مصدوم، روش استفاده از کیف احیا، آخرین متد احیا قلبی و ریوی و روشهای اطفا حریق با آخرین سیستم جهانی را فرا گرفتند.
نظر شما