محمود شیخ زینالدین در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه اجرایی کردن قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان تصریح کرد: در صورت اجرایی کردن این قانون، تحول شگرفی در کارآیی و عملکرد شرکتهای دانش بنیان ایجاد میشود.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه تولید ثروت از طریق دانش، که برای شرکتهای دانش بنیان و متولیان امور بسیار راهگشا است، اظهار داشت: در برنامه پنجم توسعه کشور، بیش از20هزار شرکت دانشبنیان پیشبینی شده که نیاز به یک جهاد همه جانبه از سوی متولیان و مسئولان کشوری دارد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به نامگذاری سال 91 توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی افزود: حمایت و بهرهگیری از توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارکها و مراکز رشد علم و فناوری، علاوه بر رفع نیاز صنایع و قطع وابستگیهای کشور، منجر به توسعه فناوریها، ایجاد صنایع جدید و اشتغال را در پی دارد.
وی تاکید معظم له در حوزه پایهگذاری اقتصاد کشور بر تولید ثروت از طریق شرکتهای دانش بنیان را یکی از مهمترین راهکارها برای توسعه اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: اینکه توسعه اقتصادی درکشور، باید توسعه مبتنی بر دانایی باشد، موضوع بسیار جدی و مهمی است که مطالبه مقامات ارشد نظام، خواست نخبگان علم و فناوری، صنعتی و سرمایهگذاران و یک الزام اقتصادی و یک ضرورت زیست محیطی است که بخش خصوصی نقش بسیار کلیدی در تحقق آن به عهده دارد.
شیخ زین الدین تاکید کرد: مشاورهها، آموزشها، ارتباط بر قرار کردن میان موسسها، خدمات مربوط به مالکیت فکری و ثبت اختراع و دسترسی به اینترنت و فضا از جمله خدمات عمومی ارائه شده در این شهرک به شرکتهای دانش بنیان مستقر است که هدف اصلی آن کاهش ریسک عدم موفقیت شرکتهای نو پا و افزایش ضریب موفقیت آنها است.
نظر شما