به گزارش خبرنگار مهر، مسجد جامع اصفهانی یکی از قدیمیترین و زیباترین بناهای تاریخی اصفهان است که چندی پیش به ثبت جهانی رسیده است.
در این مسجد زیبای تاریخی محراب الجایتو قرار گرفته که ساخت این محراب زیبای تاریخی توسط سلطان محمد خدابنده که در واقع مسلمان و شیعه بوده است ساخته شده و به نام محراب الجایتو معروف است.
به گزارش مهر، تساخیاگین البگ دورج رئیس جمهور مغولستان شامگاه شنبه ساعت23:29 دقیقه وارد فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان شد.
وی در بدو ورود به اصفهان و پاویون فرودگاه شهید بهشتی به گفتگو با استاندار اصفهان پرداخت و با تصاویری زیبا از بناهای تاریخی اصفهان روبرو شد.
رئیس جمهور مغولستان در این دیدار که با توضیحات استاندار اصفهان همراه بود عکسهایی زیبا از چهلستون اصفهان، میدان نقش جهان، کلیسای وانک و تعدادی دیگر از بناهای تاریخی را دید.
رئیس جمهور مغولستان پس از توضیحات استاندار اصفهان در خصوص وضعیت تاریخی شهر اصفهان آمادگی خود برای تعاملات گردشگری را اعلام و گفت: با این تعاملات هزاران گردشگر را شاهد خواهیم بود.
تساخیاگین البگ دورج پس از حرکت از فرودگاه شهید بهشتی از نزدیک پل خواجو و نمای زیبای آن در شب را مشاهده کرد و پس از آن تیم همراه کننده وی به سمت سی و سه پل حرکت کرد.
در طول مسیر آنچه رنگ و جلای خاصی داشت نظم حاصل از تلاشی بود که مسئولین و متولیان امر برای میزبانی از سران عدم تعهدها پیش بینی کرده بودند و رئیس جمهور مغولستان پس از مشاهده سی و سه پل که به حق در شب دارای نمای بسیار زیبایی است به سمت مهمانسرای عباسی حرکت کرد.
تساخیاگین البگ دورج در حوالی ساعت 30دقیقه بامداد بازدیدی از مهمانسرای زیبا و تاریخی عباسی داشت و از نزدیک بخشهای مختلف این مهمانسرا را دید.
به گزارش مهر، وی صبح امروز در حوالی ساعت 9 بامداد به بازدید از محراب الجایتو و مسجد جامع اصفهان رفت و این بازدید همچنین نیز ادامه دارد، وی پس از این بازدید دیگر بناهای تاریخی اصفهان بازدید خواهد کرد.
به گزارش مهر، تساخیاگین البگ دورج پس از بازدید از مسجد جامع اصفهان گفت: بین دو کشور ایران و مغولستان رابطه عمیق فرهنگی وجود دارد و در واقع این دو کشور بسیار به یکدیگر نزدیک هستند.
رئیس جمهور مغولستان در ادامه با اشاره به ابازدیدیکه از این مسجد داشته تصریح کرد: این بازدید نیز خود مبین همین نزدیکی شرایط فرهنگی این دو کشور به یکدیگر است.
وی یادآور شد: پس از این تلاش خواهیم کرد تا برای صدور روادید و ایجاد شرایط زمینه تبادل دانشجو زمینه لازم را فراهم کنیم.
تساخیاگین البگ دورج با اشاره به اینکه پیش از این مردم مغولستان بیشتر به سمت اروپا و آسیا برای گردشگری و تحصیل میرفتند، تصریح کرد: پیش از این، آنها کمتر به سمت اصفهان و ایران آمده اما اکنون شرایط را به شکلی فراهم خواهیم کرد تا آنها از جاذبههای اصفهان نیز دیدن کنند.
رئیس جمهور مغولستان یادآور شد: پیش از این نیز وصف اصفهان که جاذبه های زیادی دارد را شنیده بودم.
نظر شما