۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۸:۴۱

تشکیل نشدن سازمان بیمه سلامت تخلف است/ مجلس پیگیری می کند

تشکیل نشدن سازمان بیمه سلامت تخلف است/ مجلس پیگیری می کند

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از پیگیری تاخیر ایجاد شده در تشکیل سازمان بیمه سلامت در کمیسیونهای اجتماعی و بهداشت مجلس خبر داد.

سید امیرحسین قاضی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه براساس قانون سازمان بیمه سلامت باید در سال اول برنامه پنجم توسعه تشکیل می شد، افزود: هنگامی که قانون یک زمانی را برای تشکیل سازمانی تعیین می کند باید اجرایی شود و در غیر اینصورت عدم اجرای آن تخلف محسوب می شود.

وی گفت: تخلف قانونی ایجاد شده درعدم تشکیل سازمان بیمه سلامت در مدت زمان تعیین شده بر عهده سازمان بازرسی است که این سازمان باید در این خصوص اقدام کند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد نقش مجلس در تشکیل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: به طور حتم پیگیریهای مجلس باعث تصویب اساسنامه و به تبع آن تشکیل سازمان بیمه سلامت شده است.

وی در پاسخ به این سئوال که قرار بود سازمان بیمه سلامت تا 15 شهریور تشکیل شود ، اظهار داشت: تاخیر ایجاد شده در تشکیل سازمان بیمه سلامت قابل پیگیری در کمیسیونهای اجتماعی و بهداشت و درمان مجلس است که در این رابطه اقدام خواهد شد.

قاضی زاده گفت: سازمان بیمه سلامت متولی سازماندهی و یکسان سازی بیمه های سلامت در کشور است و سازمانهای بیمه ای در این سازمان ادغام می شوند و نیروهای مسلح نیز برای ادغام نیاز به اذن رهبر دارد که در صورت موافقت این سازمان نیز در سازمان بیمه سلامت ادغام خواهد شد.

کد خبر 1689546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha