کلایتون کراکت استاد مطالعات دینی دانشگاه آرکانزاس مرکزی آمریکا در مورد تعریف مرگ و تفاوت دیدگاههای مادی و الهی در خصوص این پدیده به خبرنگار مهر گفت: تفکر به مرگ و مواجه شدن با این پدیده یکی از سختترین زمانها برای برخی انسانهاست.
وی افزود: از منظر غیرقبال اجتناب بودن باید گفت که هر کسی مرگ را درک می کند و می میرد. مرگ می تواند تعاریف گوناگون و مختلفی نیز داشته باشد.
این استاد دانشگاه یادآور شد: ممکن است دینی که من نوعی به آن اعتقاد دارم و یا یک سنت الهی ما را به جهان پس از مرگ آگاه کند و ما امیدوار به آینده باشیم.
مؤلف "دین، سیاست و زمین: مادیگرایی جدید" یادآور شد: همچنین ممکن است رویهها و سنتهای فرهنگی ما به گونهای باشد که با ترسیم جهان پس از مرگ از هراس ما با این پدیده بکاهد. حتی در حال حاضر علم و تکنولوژی درصدد است تا به انسان عمری جاویدان بدهد.
وی در مورد علل هراس مردم از مرگ نیز تصریح کرد: مردم از چیزی می ترسند که در مورد آن آگاهی ندارند. همه انسانها در تلاش برای زندگی با عدم قطعیتها در زندگی و مرگ هستند.
مدیر مطالعات دینی دانشگاه آرکانزانس مرکزی تأکید کرد: از جهات بسیاری، فلسفه تمهید و آماده سازی برای مرگ است. در واقع کاری که فلسفه انجام می دهد جدایی و رهاسازی از این جهان و روانه سازی به سوی وجودی نامتناهی است.
نظر شما