اصغر تیموریان در حاشیه برگزاری نمایشگاه دستارودهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دستاوردهای پژوهشی این واحد دانشگاهی اظهار داشت: در این نمایشگاه پایان نامه ها، طرح های پژوهشی برون دانشگاهی و درون دانشگاهی، اختراعات و تعدادی از کتاب های تألیف شده توسط استدان و دانشجویان دانشگاه آزاد واحد همدان و همچنین رتبه های کسب شده در سطح کشور به نمایش گذاشته شده است.
وی با بیان اینکه تمام دستاوردهای پژوهشی مربوط به سال 90 و شش ماه اخیر بوده است، افزود: چاپ 228 مقاله ISI، چاپ 351 مقاله علمی و پژوهشی، 28 اختراع و 25 کتاب چاپی در حوزه پژوهشی انجام شده است.
12 هزار جلد کتاب در کتابخانه دانشگاه آزاد همدان موجود است
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به اینکه 12 هزار جلد کتاب در کتابخانه این واحد دانشگاهی وجود دارد، بیان کرد: در سال گذشته 14 طرح برون دانشگاهی انجام شده است.
وی از دیگر دستاوردهای این دانشگاه را مربوط به تولید 25 محصول دانست و گفت: در سال گذشته 14 نفر از دانشگاه آزاد واحد همدان در منطقه حائز رتبه برتر شدند.
تیموریان از ارسال چهار اثر به جشنواره علم تا عمل در سال جاری خبر داد و افزود: از این تعداد اثر ارسال یک اثر به عنوان نمونه انتخاب و در نمایشگاه تهران به نمایش گذاشته شده است.
وی بیان اینکه در سال جاری کسب رتبه جامع دانشگاهی بین واحدهای دانشگاه های آزاد برنامه ریزی شده است، عنوان کرد: دریافت مجوز تأسیس قطب دانشگاهی، راه اندازی مرکز رشد با همکاری پارک علم و فناوری و مرکز رشد و خلاقیت از برنامه هایی است که برای سال جاری در حوزه پژوهش تدوین شده است.
قطب های علمی و پژوهشی در دانشگاه های آزاد تشکیل می شود
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز از تشکیل قطب های علمی و پژوهشی براساس اقلیم در هر واحد دانشگاهی خبر داد.
عبدالله افشار در حاشیه برگزاری جلسه رؤسای کمیته پژوهشی مناطق 18 گانه دانشگاه آزاد اسلامی در واحد همدان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد در نظر دارد تا با هدف هماهنگ کردن فعالیت های پژوهشی و ایجاد هم افزایی در بین حوزه های مختلف پژوهشی در مجموعه واحدهای دانشگاهی قطب های علمی و پژوهشی تشکیل دهد.
وی در رابطه با جلسه رؤسای کمیته پژوهشی مناطق 18 گانه دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در این جلسه در مورد مبنای اولیه تشکیل قطب ها و تدوین راهکارها و نظام های اساسی برای تشکیل قطب های علمی و پژوهشی در مجموعه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی صحبت شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه حجم، تعداد و وسعت قطب های علمی و پژوهشی در کشور بسیار زیاد است، افزود: با توان و پتانسیلی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد قطب ها همدیگر را تکمیل و همسو با یکدیگر اقدام واحدی را انجام می دهند.
وی درباره خروجی این قطب های علمی و پژوهشی بیان کرد: با استفاده از توانمندی و دانش و پتانسیلی که در واحدهای دانشگاهی وجود دارد می توان در حوزه محوری مورد نیاز کشور گام برداشت.
نظر شما