مجید جودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون کار آواربرداری شش هزار و 564 واحد روستایی در این مناطق به پایان رسیده و عملیات فونداسیون 277 واحد نیز انجام شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به کمبود زمان و فرا رسیدن فصل سرما در منطقه مجبور به انجام چندین کار موازی برای پیشرفت عملیات عمرانی منطقه هستیم از این رو به تدریج در حال نصب و سوار کردن اسکلت، اجرای دیوار، کف و سقف واحدهای تخریب شده براثر زلزله ایم.
جودی در خصوص تامین مصالح ساختمانی برای این مناطق نیز گفت: 20 هزار تن فولاد به همراه اسکلت های 60 مترمربعی برای دو هزار واحد مسکونی تهیه شده است و در مورد تامین سیمان و شن و ماسه تاکنون مشکلی نداشته ایم.
وی در ادامه ابراز داشت: ضرورت آوار برداری تا آغاز فصل سرما و تهیه واحدهای مسکونی را درک می کنیم از این رو به ماشین آلات سنگین به منظور آواربرداری در منطقه نیاز است، بنابراین سایر نهادها و سازمان های عمومی باید ما را در این زمینه کمک کنند.
وی در خصوص تسهیلات و اعتبارات اختصاص یافته به مناطق زلزله زده جهت بازسازی واحدهای مسکونی هم گفت: براساس مصوب دولت حدود 140میلیون ریال وام از طریق بانک مسکن به هر واحد برای بازسازی اختصاص می یابد که از این میزان 125میلیون ریال وام با نرخ چهار درصد و 15میلیون ریال به صورت قرض الحسنه است.
جودی به استقرار 13 استان کشور به عنوان استان معین در منطقه خبر داد و گفت: 10 استان دیگر نیز به عنوان استان های پشتیبان این استان ها عمل خواهند کرد.
مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن با بیان اینکه 20 هزار واحد روستایی و 10 هزار واحد شهری در زلزله اخیر در آذربایجان شرقی تخریب شده اند، اظهار کرد: تمام تلاش ها بر این است که واحدهای فروریخته و تخریب شده تا پیش از فرارسیدن فصل سرما بازسازی شوند که اولویت در فرآیند بازسازی با واحدهایی است که به طور کامل تخریب شده اند.
جودی اضافه کرد: تمام امکانات و وام های مورد نیاز برای بازسازی واحدهای تخریب شده، تامین شده و تا ساخت و بازسازی آخرین واحد، ستادهای معین در منطقه مستقر خواهند بود.
نظر شما