مهندس امین منصور در گفتگو با مهر با بیان اهمیت نگاه استراتژیکی به مسائل و نگریستن به پدیدههای مهم در جهت رسیدن به اهداف گفت: با نگاه استراتژیکی بر روی پدیدهها میتوان به ارزیابی درستی دست یافت و همان گونه که برنامه ریزی استراتژیکی داریم باید قبل از آن مدیریت و بعد از آن نیز ارزیابی جامعی داشته باشیم و لازم است در برنامههای موجود به تعاملات داخلی و خارجی در کنار هم توجه کنیم.
تبیین امتیازات اقتصادی برگزاری اجلاس غیر متعهدها
وی در ادامه به ارزیابی اهداف و برنامههای اجلاس غیر متعهدها در ایران وارتباط آن با پدیدههای استراتژیکی پرداخت و افزود: این اجلاس تاثیرات فراوانی را در ایران به همراه داشت و ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی آن باید بررسی و موشکافی شود.
مشاور عالی مدیریت حوزه علمیه قم با تاکید براینکه در دنیایی که جنگ نرم حرف اول و آخر را میزند، ارتباط مستقیم با کشورها بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: این اجلاس از نظر فرهنگی، قومی، آداب و سنن، سیاسی، اقتصادی و نظامی نیز تاثیرات زیادی در ایران به جای میگذارد و تعاملاتی را میان ایران و کشورهای عضو به وجود میآورد که حائز اهمیت زیادی است.
تبین عیار استراتژیکی در سه دولت گذشته
وی اظهار داشت: این پدیده طبق تقسیم بندی پارسون عیار استراتژیکی بالایی دارد. اگر ایده و طرحی دارای عیار استراتژیکی بالایی باشد میتواند به محصول تبدیل گردد و روند خوبی را در مراحل موجود طی خواهد کرد پس باید به ایده هایی توجه کرد که در مسیر خود از عیار بالایی برخوردار هستند و ابعاد مختلفی را تحت پوشش خود قرار میدهند.
امین منصور در بخش دیگری از سخنان خود درباره نگاه استراتژیکی بیان داشت: در هر دولتی، هر یک از روسای جمهوری یک مقولهای را مورد ارزیابی قرار میدادند و به آن اهمیت ویژه میدادند؛ برای نمونه در دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی استراتژیک اقتصادی مورد توجه خود قرار گرفت و در زمان اصلاحات رویدادها و استراتژیکهای اجتماعی و سیاسی دارای اهمیت بود یا در دولت آقای احمدینژاد مباحث سیاسی و اقتصادی و نظامی دارای اهمیت بوده و مسائل و دیدگاه های اجتماعی مغفول مانده است.
علم و فناوری باید دنبال عیار استراتژیکی کمی و کیفی باشد
وی به تاثیر عیار استراتژیکی در حیطه علم و فناوری اشاره کرد و گفت: اگر عیار استراتژیکی ایدهای بالا باشد کارایی و تاثیر بهتری دارد و ایدهای دارای استراتژیکهای بالایی است که با خلاقیت و نوآوری همراه شود.
مشاور عالی مرکز رشد علوم انسانی منصورافزود: سازمانی پویا خواهد بود که در آن همه با خلاقیت و نوآوری مسیر تحول را طی کرده و از تکرار ممانعت کند.
وی خلاقیت و نوآوری بیان داشت: بسیاری از مردم ذهنیتی که از فرد روحانی دارند آن است که بتواند با سخنان شیوای خود، مسائل را به گونهای بیان نماید که مردم متاثرشوند. اما در این میان حجت الاسلام قرائتی ساختار شکنی جالبی داشت و با سخنانی پند آموز و حکیمانه و طنز توانست مخاطبان زیادی را جذب کند و آثار تربیتی خوبی را به جای بگذارد.
وی افزود: آقای قرائتی در ابتکاری جالب تکههای طنز سخنان خود را که با مفاهیم دینی و ارزشی آمیخته است به عنوان سی دی جالبی در اختیار مردم قرار داده است. پس ما نیز باید برای تحقق اهداف، از همه هنرها و ابزارها در کنار هم استفاده نماییم و تحولی خوب را به وجود آوریم.
وی اضافه کرد: استفاده از شیوهها نیز دارای اهمیت فراوانی است و ممکن است در رسیدن به اهداف شیوهها با هم متفاوت باشد اما باید سبکها و شیوهها نو وبدیع باشد و از تکرار بیهوده و کپی برداری و توجه به مسائل بیاهمیت پرهیز شود.
امین منصور در گفتگو با مهر:
اجلاس غیرمتعهدها قدرت استراتژیکی ایران را مضاعف کرد
قم - خبرگزاری مهر: مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه هر اقدامی باید از عیار استراتژیکی بالایی برخوردار باشد، گفت: اجلاس غیر متعهدها عیار استراتژیکی و قدرت سیاسی کشور را در همه زمینهها بالا برد.
کد خبر 1691446
نظر شما