۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۵۷

عنبری خبر داد:

بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به "سیستم "پکس" مجهز می شود

بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به "سیستم "پکس" مجهز می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: مدیرعامل بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، از راه اندازی سیستم "پکس" این بیمارستان برای اولین بار در استان کهگیلویه و بویراحمد و امکان دسترسی سریعتر به پزشکان در هر نقطه از دنیا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر عنبری صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این اقدام گام مهمی در راستای عملی کردن راهکارهای اقتصاد مقاومتی محسوب می شود و دسترسی پزشکان به تصاویر رادیولوژی بیماران در هر نقطه از کره زمین، فراهم می شود.

وی افزود: ضمن آنکه عدم نیاز به فیلم های رادیولوژی، دسترسی به نظرات پزشکان به صورت تلفنی، ایمیل، فکس و مکتوب و کاهش نارضایتی های ناشی از عدم حضور پزشکان از مزایای استفاده از این سیستم است.

عنبری با اشاره به هزینه بالای فیلم های رادیولوژی، عنوان کرد: هزینه راه اندازی این سیستم، 250 میلیون ریال برآورد شده است و می توان آن را اقدامی موثر در مقابله با تحریم ها دانست.

رادیولوژی دیجیتال بیمارستان شهید بهشتی، به زودی راه اندازی می شود

وی همچنین از راه اندازی رادیولوژی دیجیتال بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در روزهای آینده خبر داد و اظهار داشت: تصاویر این دستگاه بدون نیاز به فیلم، به سیستم پکس نیز قابل اتصال بوده و حتی بر روی کاغذهای معمولی، قابلیت چاپ دارد.

مدیرعامل بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، علت تاخیر در راه اندازی این دستگاه را صدور مجوز دانست و عنوان کرد: با نصب دستگاه ماموگرافی این بیمارستان در آینده نزدیک، نیاز بانوان هم استانی برای سفر به استانهای هم جوار برطرف شده و هم اکنون نیز در حال پیگیری افزایش یک تا دو دستگاه رادیولوژی دیجیتال به تجهیزات این بیمارستان هستیم.

بیماران بیمارستان شهید بهشتی یاسوج دارای پرونده الکترونیک می شوند

عنبری همچنین با اشاره به سیستم های قدیمی بایگانی، در این بیمارستان گفت: در آرشیوهای قدیمی، علاوه بر امکان سرقت و تخریب های هدف دار، خطر نابودی اطلاعات در اثر آسیب های فیزیکی مانند رطوبت، گرما و سرما وجود دارد که در راستای مقابله با این مشکلات، از یک سال پیش تاکنون در حال آماده سازی زیرساخت های لازم برای تهیه پرونده الکترونیک بیماران بوده ایم.

وی افزود: در این سیستم که در مرحله کد گذاری است، بیماران پرونده پزشکی خود را به صورت لوح فشرده دریافت کرده و در ادامه، اقدام به بایگانی الکترونیک پرونده های کارکنان و امور مالی بیمارستان خواهیم کرد.

مدیرعامل بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، تصریح کرد: با توجه به آموزشی بودن این بیمارستان در کنار خدمات درمانی، تهیه بایگانی های الکترونیک، می تواند نوعی پاسخگویی موثر به نیازهای آموزشی و پژوهشی محسوب شود.

عنبری بیان کرد: یکی از روشهای امروزی در معالجه بیماران، ارسال تصاویر زنده و استفاده از ویدئوکنفرانس در اعمال جراحی است که به صورت پیشرفته تر و استفاده از ربات نیز رواج یافته و هم اکنون در حال پیگیری تجهیز بیمارستان شهید بهشتی به این شیوه درمانی هستیم.

روزانه 50 دیالیز در بیمارستان شهید بهشتی انجام می شود

وی با بیان اینکه دستگاه های لاپراسکوپی این بیمارستان به دو دستگاه، افزایش یافته اند، بیان داشت: این دستگاه ها با نظارت بیولوژیست ها و جراحان عمومی، امکان اعمال جراحی دقیق تر را فراهم کرده و از لحاظ زیبایی نیز، تمایل عمومی به این شیوه از اعمال جراحی افزایش یافته است.

وی افزود: با جذب یک جراح مغز و اعصاب، متخصص بیهوشی و همچنین متخصص و رادیولوژیست زنان در ماه های آینده، کادر درمانی این بیمارستان تکمیل شده و به صورت مطلوب تری امکان ارائه خدمات فراهم می شود.

مدیرعامل بیمارستان شهید بهشتی یاسوج همچنین عنوان کرد: این بیمارستان به 10 دستگاه دیالیز مجهز است و روزانه 50 بیمار دیالیزی به بیمارستان شهید بهشتی مراجعه می کنند و امکان پذیرش بیماران میهمان نیز وجود دارد.

کد خبر 1691548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha