۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۱۱

با حضور حجت الاسلام پورمحمدی/

بازرس کل خراسان شمالی منصوب شد

بازرس کل خراسان شمالی منصوب شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرسی کل کشور در سفر به خراسان شمالی، بازرس کل این استان را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی پیش از ظهر شنبه با هدف دیدار با کارکنان و مسئولان قضایی، مسئولان اقتصادی و روحانیون خراسان شمالی، برای یک سفر دو روزه به این استان سفر کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این سفر حجت الاسلام موسی فتوحی را به عنوان بازرس کل خراسان شمالی معرفی کرد.

پیش از این محسن سعادت عهده دار این سمت در این استان بود که از مدتی پیش به سازمان مرکزی منتقل شده است.

حجت الاسلام موسی فتوحی، بازرس کل جدید خراسان شمالی پیش از این رئیس دادگستری بندرترکمن و امام جمعه موقت این شهر بوده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین پیش از ظهر امروز، ساختمان اداره کل بازرسی این استان را افتتاح کرد.

این ساختمان با زیربنای هزار و 300 مترمربع، در 3 طبقه و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان احداث شده است.

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در ادامه برنامه‌های سفر به خراسان شمالی با آیت الله حبیب الله مهمان نواز نماینده خبرگان رهبری و حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی امام جمعه بجنورد دیدار و گفتگو کرد.

شرکت در همایش سلامت نظام اداری و مقابله با مفاسد اقتصادی، نشست با شوراهای اسلامی و شهرداران، نشست با مدیران کل اقتصادی استان و نیز دیدار مردمی از دیگر برنامه‌های سفر دو روزه حجت‌الاسلام پورمحمدی به خراسان شمالی است.

کد خبر 1691592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha