محمد ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در خصوص ریشهکنی پوسیدگی دندان تا سن 12 سال که در سند چشم انداز 1404 نیز به آن اشاره شده است برنامهای تحت عنوان آموزش جامعنگر با همکاری و هماهنگی دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اجرا میشود که در هر ناحیه دانشآموزان در موضوعات بهداشت دهان و دندان آموزش لازم را دریافت میکنند.
وی افزود: همچنین در طرح مشخص شده است دانشآموزانی که مشکلات دهان و دندان دارند خدمات دندان پزشکی به صورت رایگان توسط پزشک متخصص برای آنها انجام شود.
ایمانی گفت: در راستای همین طرح مربی بهداشت مدارس با امکانات آموزشی اتاق بهداشت همچون ماکت دندان و... مسائل مربوط به بهداشت دهان و دندان به ویژه نحوه صحیح مسواک زدن را به دانش آموزان آموزش میدهد ضمن اینکه مربی بهداشت نسبت به تشخیص مشکلات دهان و دندان دانشآموز و ارجاع آن به متخصص مربوطه نیز اقدام میکند.
وی روند ریشهکنی پوسیدگی دندان را تا به حال خوب ارزیابی کرد و گفت: در عین حال بودجه بیشتری لازم است تا برنامههایی همچون وارنیش فلوراید که در این خصوص باید اجرا شوند به بهترین شکل انجام شود.
وی تصریح کرد: برای تحقق موضوع ریشهکنی پوسیدگی دندان تا سن 12 سال که در سند چشم انداز به آن اشاره شده عوامل زیادی باید مورد توجه قرار گیرد که از جمله مهترین آن اجرای برنامههای آموزشی، شناسایی دانشآموزان که دارای مشکلات دهان و دندان هستند و اقدامات پیشگیرانه است که با تامین اعتبار به موقع و فراهم شدن شرایط مورد نیاز آن میتوان به نتایج مطلوبی رسید.
نظر شما