۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۴۱

رضائی مطرح کرد:

فعالیت 360 مربی پرورشی در 1970 مدرسه استان بوشهر

فعالیت 360 مربی پرورشی در 1970 مدرسه استان بوشهر

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: 1970مدرسه در استان تنها360مربی پرورشی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل رضائی صبح شنبه در نشست با امام جمعه و مسئولان بردخون اظهار داشت: همه مردم و مسئولان به‌ویژه ائمه جمعه و روحانیون دراجرای این سند و فرهنگ سازی آن در جامعه به ما کمک کنند تا با عملیاتی شدن این نقشه راه هرچه زودتر به آنچه مطلوب نظام اسلامی است نائل شویم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: تحول بنیادین مهم ترین وظیفه فرهنگیان از ابتدای سال تحصیلی است که این امر باعث رفع دغدغه مسئولان و لبخند رضایت رهبری ازآموزش و پرورش خواهد شد و اجرای سند تحول بنیادین دراین راستا از خواسته‌های دلسوزان نظام است.

وی اضافه کرد: کار فرهنگی زمان‌بر و نیازمند هزینه و برنامه‌ریزی است که اگر حمایت نشود دغدغه مسائل دینی و مذهبی محقق نمی‌شود.

رضائی در ادامه به کمبود مربیان پرورشی در مدارس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  1970 مدرسه در استان بوشهر تنها360 مربی پرورشی دارند و26 مدرسه منطقه بردخون دارای هفت مربی پرورشی است که کمبود مربی پرورشی به شدت احساس می‌شود.

انگیزه اصلی خدمت به جامعه، اسلام و انقلاب باشد

امام جمعه بردخون نیز در این دیدار اظهار داشت: اهداف و تفکر معلمان در زمینه علمی و پرورشی با روحانیون یکسان است پس با مشارکت و همکاری نزدیک برای رفع کمبودها و استفاده کامل از ظرفیت‌های موجود تلاش کنیم و با نیروها و توان آنان و احساس مسئولیت، تلاش مضاعف داشته باشیم.

حجت الاسلام سید حسین رکنی حسینی افزود: انگیزه اصلی باید خدمت به جامعه، اسلام و انقلاب باشد و هدف ما تنها آموزش دانش آموز نمازخوان نباشد و به همه جوانب و حاشیه‌های کار توجه و دقت کنیم تا نسلی عاشق امام و رهبری و انقلاب تربیت کنیم.

وی اضافه کرد: معلمان باید همیشه به دانش آموزان خود یادآور شوند که برای حفظ نظام و انقلاب سرمایه‌های زیادی هزینه شده و جوانان زیادی در این راه فدا شده اند و انقلاب ما مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران است.

امام جمعه بردخون عنوان کرد: برخی کارها بدون هزینه و اعتبار نیز قابل اجرا است پس با بهره مندی از الگوی رفتاری و کرداری مناسب و امکانات موجود اهداف بلند را محقق سازیم و به تعبیر رهبر معظم انقلاب نه با لبخند دشمن شاد شویم و نه با اخم آنان ناراحت و غمگین شویم و با یاری خدا و قدرت الهی به پیش رویم و قدر نعمت‌های خدادادی را بدانیم.

در این دیدار علاوه بر مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس اداره ارزیابی و عملکرد، مشاور اجرایی مدیرکل، رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون و تعدادی از معاونان و کارشناسان اداری نیز حضور داشتند.

کد خبر 1691622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha