۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۰۴

کارخانه ای:

خروج بخش تعاون از حالت سنتی/ رابطه دانشگاه و صنعت تقویت شود

خروج بخش تعاون از حالت سنتی/ رابطه دانشگاه و صنعت تقویت شود

همدان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: باید بخش تعاون از حالت سنتی خارج شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کارخانه ای ظهر شنبه در آیین تجلیل از تعاونی های برتر استان همدان با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی" اظهار داشت:‌ این نامگذاری عالمانه، کارشناسانه و فنی بوده چرا که تمامی مؤلفه‌های لازم از نظر علمی در این مبحث لحاظ شده است.

ابراهیم کارخانه‌ای با بیان اینکه کار و سرمایه از مؤلفه‌های مهم بهره‌وری است، گفت: بهره‌وری رکن اصلی تولید است که در ظرف استاندارد نیز قرار می‌گیرد.

ابراهیمی با بیان اینکه توام شدن سرمایه با کار منجر به تولید می‌شود، گفت: باید در بخش تعاون تحول ایجاد شود.

وی رشد اقتصادی در تعاون را زیر یک درصد اعلام کرد و اظهار داشت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید فناوری‌های نوین را در تعاونی وارد کرد تا این بخش بتواند از حالت‌های سنتی خارج شود.

کارخانه‌ای ادامه داد: رابطه دانشگاه با صنعت باید از حد شعار خارج شده و در کنار سرمایه گذار با هم تعاون داشته باشند چرا که با این اقدام شکوفایی و نوآوری حاصل می‌شود.

نماینده همدان و فامنین در مجلس سلامی با بیان اینکه سالانه 60 میلیارد تن ذخایر معدنی در کشور تولید می‌شود، اضافه کرد: از این میزان حدود یک و هفت دهم میلیارد تن مربوط به استان همدان است.

ابراهیم کارخانه‌ای با انتقاد از اینکه ذخایر معدنی استان همدان فله‌ای صادر می‌شوند، تأکید کرد: فرآوری این ذخایر میلیون‌ها دلار درآمد به دنبال دارد و اقتصاد استان همدان را متحول می کند.

وی بر تشکیل تعاونی‌های تخصصی و علمی در تمامی زمینه‌ها تأکید کرد.

کد خبر 1691904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha