۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۴۷

محمدی:

تقویت تعاونیها بهترین راه کوچک سازی دولت است

تقویت تعاونیها بهترین راه کوچک سازی دولت است

قزوین- خبرگزاری مهر: نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: تقویت و واگذاری کارها به تعاونیها بهترین راه حل چابک سازی، کوچک کردن و کارآمد شدن دولت در شرایط کنونی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر شنبه در مراسمی با حضور ماشاء الله عظیمی مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور، حجت الاسلام حسینی، داود محمدی و رجب رحمانی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، مجید نادری معاون برنامه ریزی استانداری قزوین، جمع کثیری از تعاون گران و روسا و اعضاء هیئت مدیره های تعاونی تولیدی، توزیعی و خدماتی استان از 10 تعاونی برتر استانی و هفت تعاونی منتخب استانی و یک تعاونی کشوری تجلیل شد.

داود محمدی در این جشنواره اظهارداشت: تعاونی ها آنقدر در نظام اسلامی اهمیت دارند که در قانون اساسی آمده و از قوانین محکم تلقی می شود.

وی افزود: بدلیل ریشه عمیق دینی تعاونی ها این تشکل از جایگاه خاصی برخوردار است و با تقویت آنها می توان به تولید ثروت و درآمد و نیز اشتغال هم کمک کرد.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گاهی اوقات کاهش تصدی گری دولت و واگذاری اختیارات به بخش خصوصی سخت و دل کندن از آن مشکل است اما هر جا که امور به مردم واگذار شده شاهد موفقیت بیشتری در صحنه بوده ایم.

محمدی اظهارداشت: مشارکت مردم همواره راهگشاست و ضمن ایجاد شور و نشاط اجتماعی موجب تسریع در کارها، کاهش هزینه ها و رسیدن به نتایج ارزشمندی می شود.

وی اتحاد و انسجام قوای سه گانه را مهم ارزیابی کرد و اظهارداشت: در شرایط کنونی قوای سه گانه به منزله ستون نظام اسلامی تلقی می شوند که آسیب رسیدن به هر یک موجب آسیب رسیدن به نظام می شود لذا باید تلاش کنیم این وحدت دچار خدشه نشود.

محمدی به کم بودن اعتبارات استانی اشاره کرد و یادآورشد: برای افزایش اعتبارات باید تلاش بیشتری شود و از ظرفیت بانک توسعه تعاون در تقویت تعاونی های منطقه ای و شهرستانی نیز بهره برداری بهینه شود.

در این مراسم از 10 تعاونی برتر استانی و هفت تعاونی منتخب استانی تجلیل شد.

در حال حاضر دو هزار و 954 تعاونی در استان قزوین به ثبت رسیده که یک هزار و 274 تعاونی فعال هستند.

کد خبر 1691935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha