معصوم هاشم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه باید در کارگاههای خلاقیت و کارآفرینی نقش حوزه علمیه در ارتباط و تعامل آموزش و پرورش با مرکز رشد علوم انسانی باشد، اظهار داشت: باید با ایجاد فضاهای مناسب بسترهای لازم در خصوص پرداختن به اهمیت علوم انسانی و فن آوری نرم ایجاد شود و با حمایت از افراد نخبه در هر مقطعی اجازه فرار مغزها و استفاده و بهره برداری دیگر کشورها از استعدادهای بومی را ندهیم.
لزوم گسترش کارگاه هایی که منجر به ترویج پژوهش در جامعه می شود
وی یکی از راههای اساسی ترویج ایده محوری و ارتقا و گسترش پژوهش را ایجاد کارگاههای خلاقیت و کارآفرینی در زمینه علوم انسانی بیان کرد و گفت: دیدگاههای استراتژیک و ابعاد مختلف آن باید در همه مقولات مورد اهمیت قرار گیرد و با اولویت بندی به ایده ها و تبدیل به فرصت این امکانات را مورد استفاده درست قرار دهیم و اجازه ندهیم این فرصت ها به آسانی از دست برود.
این کارشناس مسائل اخلاقی و تربیتی با بیان اینکه ایجاد بسترهای خلاقیت و ایده سازی تنها با هم افزایی دستگاههای تخصصی امکان پذیر است، گفت: در این زمینه لازم است که از توانمندیهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در جهت کاربردی سازی علوم نیز استفاده کرد و کارگاههای مجهزی را در مدارس به منظور آموزش و ترغیب به پژوهش ایجاد کرد و از ایده های برتر نیز استقبال کرد.
هاشم زاده با تاکید براینکه علوم انسانی، علوم نظری است که موجب رشد و تربیت انسان می شود، گفت: علوم انسانی شامل علومی است که فکرها را تغییر داده و تاثیر آن را بر روی روح و روان انسان می سنجیم.
نقش هنر اسلامی دراعتلای فکر و روح بشر
رئیس گروه تحقیق و پژوهش ادارهکل آموزش و پرورش قم با بیان اینکه هنر یک بخش مهم از علوم انسانی است که تاثیر شگرفی روی انسان دارد، ادامه داد: برای نمونه فیلم موفق یوسف پیامبر توسط 36 کشور جهان خریداری شد که نشان از تاثیر بالای فرهنگ اسلامی روی بشر دارد.
وی با اشاره به اینکه ما می توانیم افکار خلاقانه را در صنعت نیز جهت بدهیم و راهبردی کنیم بیان داشت: لازم است با استفاده از روانشناسی حاصل از الگوی اسلامی، مفاهیم ارزشی را درجامعه تبیین کرده و به صورت تاثیر گذار در جامعه ارائه دهیم.
هاشم زاده به مهر خبر داد:
کارگاههای خلاقیت به کاربردی سازی علوم انسانی کمک میکند
قم - خبرگزاری مهر: رئیس گروه تحقیق و پژوهش ادارهکل آموزش و پرورش استان قم، گفت: برگزاری کارگاه های خلاقیت و کارآفرینی در عرصه فناورهای نرم میتواند به کاربردی سازی علوم انسانی در جامعه منجر شود.
کد خبر 1692477
نظر شما