۲۰ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۰۲

حسینی با مهر عنوان کرد:

کتب پایه ششم ابتدایی قابلیت آموزشی خود را اثبات کرده است

کتب پایه ششم ابتدایی قابلیت آموزشی خود را اثبات کرده است

اردبیل – خبرگزاری مهر: مشاور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش کشور گفت: کتب تازه تدوین پایه ششم ابتدایی قابلیت علمی آموزشی خود را اثبات کرده و در چرخه آموزشی مدارس مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

سید محسن حسینی ارسنجانی روز دوشنبه در حاشیه برگزاری مانور بازگشایی مدارس در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: کتب ششم ابتدایی به صورت آزمایشی در استان البرز مورد استفاده مدارس قرار گرفت و با نتایج مثبتی که حاصل شد، شبهات و ایرادات علمی خود را از بین برده است.

وی افزود: سال تحصیلی جدید اولین سالی است که در تاریخ آموزش و پرورش کشور دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی را تجربه می کنند و به همین دلیل برنامه ریزیهای صورت گرفته برای این مقطع از نهایت دقت برخوردار است.

مشاور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش کشور تاکید کرد: در سنوات سال تحصیلی جدید برنامه های ویژه ای برای دانش آموزان در نظر گرفته شده و از جمله آن فوق برنامه هایی است که اجرا خواهد شد.

وی در تشریح این برنامه ها تنها به این موضوع بسنده کرد که تعطیلی دو روزه دانش آموز در روزهای پنجشنبه و جمعه می تواند فرصت اجرای فوق برنامه بیشتری در اختیار مدارس قرار دهد که از آن جمله برگزاری کلاسهای شنا و کلاسهای حضوری آمادگی دفاعی در سال گذشته اجرا شد.

این مسئول در پاسخ به این سئوال که آیا تعطیلی دو روزه خللی در آمادگی درسی دانش آموز وارد خواهد کرد یا نه، متذکر شد: این موضوع نه تنها خللی نخواهد داشت بلکه سیاست وزارت بر این اساس است که در دو روز تعطیل دانش آموز به مرور دروس یک هفته خود بپردازد و همچنین از طریق فوق برنامه ها بار علمی خود را افزایش دهد.

تک شیفتی شدن مهمترین دستاورد آموزش و پرورش

حسینی ارسنجانی همچنین تصریح کرد: بر خلاف سالهای گذشته مدیران مدارس در سنوات سال تحصیلی جدید لازم است در تمامی روزهای مدرسه حضور فیزیکی داشته و در اختیار اولیا و مربیان باشند.

وی با یادآوری مشکلات آموزشی کشور در پیش از انقلاب افزود: پیش از انقلاب برخی مدارس معلم نداشت و حتی کلاسهای درسی بسیاری به دلیل کمبود فضای فیزیکی به صورت چند پایه برگزار می شد و با این وجود امروز شاهد شکوفایی آموزش و پرورش کشور هستیم.

حسینی ارسنجانی تاکید کرد: از جمله اتفاقات مهم سیستم آموزشی کشور حرکت به سوی تک شیفتی شدن مدارس است و میانگین کشوری تک شیفته شدن مدارس کشور 89 درصد می باشد.

وی با بیان اینکه تحقیقات علمی اثبات کرده که یادگیری دانش آموز در مقطع صبح بیشتر از مقطع عصر است، متذکر شد: از جمله اولویتهای برنامه ریزی وزرات آموزش و پرورش تک شیفته کردن 100 درصدی تمام مدارس کشور است.

کد خبر 1693509

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha