به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، اتحادیههای بخش خصوصی خود را آماده شروع دور جدیدی از اعتراضات به افزایش نرخ بیکاری و عدم پرداخت حقوق خود میکنند. دولت انگلیس هم اکنون خود را در برابر اقدام میلیونها کارگر میبیند که تصمیم دارند اعتصابی سراسری علیه تدابیر ریاضتی دولت به مورد اجرا بگذارند.
Unison (بزرگترین اتحادیه تجاری بخش خصوصی با بیش از 1.3 میلیون عضو) و GMB (یکی دیگر از اتحادیههای تجاری انگلیس با بیش از 600 هزار عضو) اعلام کردهاند که در حال برنامهریزی برای شروع اعتراضات در خصوص پایین بودن حقوق و مزایای خود هستند.
رهبران اتحادیه معلمان نیز همین هفته نظر خود را در خصوص شرکت در این اعتصابات اعلام خواهند کرد. همچنین قرار است اتحادیه خدمات تجاری و عمومی نیز به این اعتراضات بپیوندد. قرار است اعتراضات این اتحادیه نیز بلافاصله بعد از راهپیمایی برنامه ریزی شده توسط کنگره اتحادیه تجاری در 20 اکتبر در شهرهای لندن، گلاسکو و بلفاست برگزار شود.
برندان باربر دبیر کل گنگره اتحادیه تجاری در همین مورد اعلام کرده است که کارگران میخواهند خشم واقعی خود را در خصوص کاهش استانداردهای زندگی خود ابراز کنند. سال گذشته نیز اتحادیههای کارگری به مدت دو روز اعتراضاتی را علیه تدابیر ریاضتی دولت ائتلافی انگلیس برگزار کردند. اعتراضات جدید چالش جدید برای دولت انگلیس و البته فشاری مضاعف بر کادر رهبری حزب کارگر خواهد بود چرا که این حزب با طرح عدم افزایش دستمزدها موافقت کرده بود.
در همین حال، دیو پرنتیس رهبر (Unison) اگر مذاکرات ما با دولت به نتیجهای نرسدف اعتراضات خود را آغاز خواهیم کرد. پل کندی دبیر کل اتحادیه تجاری انگلیس نیز اعلام کرده است:« دستمزد کارگران انگلیسی سالهاست که با هیچ افزایشی رو به رو نشده است و درگر از این همه فریبکاری و سیاسیکاری دولت خسته شدهاند. وقت آن رسیده که سیاستمداران برای کارگران احترام قائل شوند چرا که دیگر صبر آنها به پایان رسیده است».
نظرسنجیها نیز از کاهش اعتماد شهروندان انگلیسی به سیاستهای دولت انگلیس حکایت دارد. نظرسنجی انجام شده توسط شبکه خبری ITV و مرکز تحقیقات ComRes نشان میدهد که تنها 16 درصد شهروندان انگلیسی معتقدند سیاستهای اقتصادی دولت میتواند به خروج این کشور از بحران اقتصادی کمک کند، در حالیکه 62 درصد اعتمادی به سیاست های اقتصادی دولت ندارند.
نظر شما