به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر کمیته امداد شهرستان فاروج گفت: طی سال جاری بیش از 40 طرح اشتغال دراین شهرستان اجرایی شده است.
غلام حسن خوشقامت افزود: هزینه اجرای 24 طرح از محل صندوق اشتغال نیازمندان کمیته امداد و 16 طرح نیز از محل تسهیلات قرض الحسنه بانکی تامین شده است.
وی در خصوص میزان اعتبار صرف شده جهت راه اندازی طرحهای اشتغال این شهرستان اظهارداشت: برای اجرای این طرحها مبلغ 2 میلیارد و 659 میلیون ریال اعتبارصرف راه اندازی این طرحهای شده است که از این میزان یک میلیارد و 892 میلیون ریال ازمحل صندوق امداد ومبلغ 760 میلیون ریال ازمحل تسهیلات بانکی پرداخت شده است.
خوشقامت با اشاره به مشاغل خانگی ایجاد شده در این شهرستان گفت: طی سال جاری 13 طرح مشاغل خانگی با اعتباری بیش از 540 میلیون ریال راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه از سال گذشته تا کنون 40 درصد از اعتبارات این بخش از اشتغال جذب نشده است افزود: عدم ارائه ضامن معتبرتوسط مددجویان، دیررسیدن اعتبارات ازطرف سرپرستی به شعبات، همکاری ضعیف برخی از شعبات بانکها وهمچنین عدم پرداخت به موقع اقساط وامهای دریافتی از سوی مددجویان، از جمله موانع عدم جذب اعتبارات بوده است.
56 واحد از مسکن مددجویان کمیته امداد جاجرم بهسازی شد
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) جاجرم گفت: از سال گذشته تا کنون بیش از 56 واحد از مسکن مددجویان تحت حمایت این نهاد مورد بهسازی قرارگرفته است.
رضا علی اکبریان گفت: تا کنون برای بهسازی پروژههای فوق، بیش از 244 میلیون و 363 هزار ریال از سوی کمیته امداد هزینه شده است.
وی تصریح کرد: طی سال گذشته به همت این نهاد 42 واحد مسکونی برای خانوادههای تحت پوشش با اعتباری بالغ بر 211 میلیون و 314 هزار ریال بهسازی شده است.
علی اکبریان به برنامههای سال جاری برای احداث و تعمیرات منزل مددجویی اشاره کرد وگفت: این اقدام همه ساله به منظور تامین آرامش وامنیت مددجویان از حوادث احتمالی انجام میگیرد.
مدیر کمیته امداد جاجرم در ادامه افزود: تعداد 160 پرونده طرح بهسازی واحدهای مسکونی ویژه مددجویان در سال جاری تشکیل وآماده معرفی به بانک بوده و تعداد 60 واحد دیگر نیزآماده تعمیرات است.
پرونده معلولان تحت پوشش بهزیستی استان پایش میشود
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان شمالی در حاشیه جلسه توجیهی طرح پایش پروندههای توانبخشی بهزیستی گفت: این طرح با هدف بازبینی و ساماندهی پروندههای مددجویان حوزه توانبخشی به منظور خدمات رسانی بهتر، بهبود ساختار و شیوههای خدمت رسانی، خارج نمودن پروندههای فاقد شرایط ارائه خدمات و بررسی تخصصی وضعیت مددجویان این حوزه و رصد هرگونه خطا در خدمات رسانی، اجرا میشود.
حسین خلیل زاده افزود: در مرحله اول اجرای این طرح 3 هزار پرونده مددجویان حوزه توانبخشی توسط مددکاران این نهاد در ادارات و مراکز دولتی و غیر دولتی تا پایان مهرماه انجام میشود.
وی با اشاره به سیاست سازمان بهزیستی کشور مبنی بر بازتوان شدن و خروج 10 درصدی مددجویان از چرخه حمایت بهزیستی افزود: با اجرای کامل این طرح پیش بینی میشود 10 تا 11 درصد مددجویان فاقد شرایط یا بازتوان شده، از چرخه حمایت این نهاد خارج شوند.
هم اکنون حدود 15 هزار پرونده مددجویی در حوزه توانبخشی بهزیستی خراسان شمالی وجود دارد.
از جمعیت 860 هزار نفری خراسان شمالی حدود پنجاه هزار نفر تحت پوشش بهزیستی استان هستند.
نظر شما