علیرضا جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: فرمانداران و روسای مراکز بهداشتی و درمانی در راس اجرای موفقیت آمیز این طرح قرار دارند.
وی اضافه کرد: اگر در اجرای طرح پزشک خانواده، جدی وارد شویم و به موضوع مردم پرداخته شود، موفق خواهیم بود و گرنه مایوس می شویم.
جمشیدی افزود: هم چنین برای موفقیت این طرح باید همانند مدیریت در فاز اول اجرای هدفمند کردن یارانه ها بر آن مدیریت کرد.
وی ادامه داد: اجرای این طرح کار بزرگی است که اگر بناست به نتیجه برسد طبیعتا در اوایل کار مشکلاتی دارد ولی باید آن را درک کرد.
معاون استاندار گلستان گفت: پزشک خانواده باید با توجیه دو گروه پزشکان خدمات دهنده و مردم اجرا شود؛ چرا که پزشکان هنوز در ارائه خدمات به مردم و دریافت درآمد تردید دارند و توجیه آنها، همت و مدیریت مراکز بهداشت و درمان شهرستان ها را می طلبد.
جمشیدی افزود: هم چنین لازم است مردم را برای رجوع به پزشکانی که مخاطب و ارباب رجوع کمتری دارند، توجیه کرد.
وی ادامه داد: برگزاری جلساتی از طریق فرمانداران و مراکز بهداشتی درمانی و اطلاع رسانی عمومی از طریق صدا و سیما و صاحبان تریبون از جمله ائمه جمعه ، رسانه ها و ... از راه های توجیه این دو گروه است.
جمشیدی افزود: توجه به موضوع ثبت نام مردم با تامین مکان های معین دولتی و اجاره ای برای استقرار پزشکان، جدی گرفتن جلسات ستاد اجرایی شهرستان ها و تامین اجتماعی و خدمات درمانی از مواردی است که انتظاراست برای اجرای هر چه بهتر این طرح از سوی فرمانداران و روسای مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ها و استان توجه شود.
وی ادامه داد: تامین دارو و تجهیزات پزشکی از موارد مورد توجه دیگر در حوزه درمان است.
نظر شما