به گزارش خبرنگار مهر،امام جمعه موقت گرگان بعد از ظهر شنبه در این مراسم گفت: دستیابی به مدارج علمی و فراگیری علم و دانش نیازمند صبر و تحمل است.
حجت الاسلام قاسم لیوانی افزود: روحانیون درجهت ترویج مفاهیم دین نقش مهمی درجامعه دارند و از اینرو مدارس علوم دینی باید درتربیت طلاب عالم و متعهد کوشا باشند.
وی با اشاره به بخشی از داستان حضرت موسی(ع) و حضرت خضر(ع) در قرآن کریم اظهار داشت: در این داستان نکات ظریف و مهمی نهفته است که صبر و تحمل در فراگیری علوم یکی از این نکات است.
حجت الاسلام لیوانی، مبانی اصلی علم را به 2دسته علوم دینی و علوم روز تقسیم کرد و افزود: اسلام به فراگیری علوم تاکید فراوان دارد و یک مسلمان باید برای فراگیری علوم دینی و علوم روز تلاش نماید.
در این مراسم امام جمعه اهل سنت شهرستان گنبدکاووس گفت: جوانان مسلمان ایرانی و سایر کشورهای اسلامی هر روز قله های رفیع علم و دانش را فتح می کنند.
آخوند عبدالکریم جاور افزود: آمریکا و ایادی صهیونیستی از رشد روزافزون علم و تکنولوژی در بین مسلمین هراس دارند و به همین خاطر برای ایجاد فاصله علم و دین در بین جوانان تلاش می کنند.
وی فراگیری علوم دینی و مادی را یک نعمت از سوی خداوند متعال خواند و گفت: اگر هر انسان مسلمانی ذره ای علم و دانش فراگیرد باید شاکر آن باشد.
وی از"عامل به عالم" و "دوستدارعالم" نیز به عنوان 2 گروه بعدی یاد کرد و گفت: اگر انسانی جزو این 4 گروه نباشد به راستی سعادتمند نخواهد بود.
آخوند میرابی، وظیفه علما را در برابر آحاد مختلف جامعه بسیار حیاتی و مهم برشمرد و گفت: یک عالم در جهت هدایت جامعه به سوی رشد و سعادت نقش مهمی دارد.
وی حفظ وحدت بین مسلمین را نیاز امروز جوامع بشری دانست و گفت: ابرقدرت های جهان از وحدت امت اسلامی احساس خطر کردند و بیداری اسلامی را سد راه اهداف غاصبانه خودشان می دانند.
در این مراسم، مدیر حوزه علمیه اهل سنت روستای بی بی شیروان نیز گفت: ترس از خدا باعث می شود تا انسان بسیاری از اعمال زشت را مرتکب نگردد و این ترس ازخدا با بیان لفظی امکان پذیر نیست.
آخوند بایرام آموت افزود: ترس ازخدا باید در عمل نمایان شود و ازدل و جان حرام را طرد نماید و به انجام واجبات اهتمام ورزد.
وی، کسی که خداترس بوده و دستورات الهی را اجرا نماید را "متقی" خواند و گفت: مدارس علوم دینی باید تلاش نمایند تا عالمان متقی را وارد جامعه نمایند.
آخوند آموت، انجام عمل صالح و پرهیز از حرام را ویژگی اصلی افراد متقی برشمرد و اظهار داشت: اجر و پاداش افراد متقی در جهان آخرت به گونه ای است که تمامی دنیا و نعمات آن در مقابلش ذره ای بیش نیست.
نظر شما