۲۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۳۵

بیکاری،اعتیاد و طلاق؛ مهمترین مشکلات مددجویان کمیته امداد

بیکاری،اعتیاد و طلاق؛ مهمترین مشکلات مددجویان کمیته امداد

مدیرکل تحقیقات،پذیرش و خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: بیکاری، اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی،تورم ،هزینه‌های درمانی و ازدواج مهمترین مشکلات مددجویان این نهاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید ملکشاهی افزود: آسیبهای مهم شناسایی شده که در بین همه مددجویان شایع است و بیشترین مورد مراجعه را دارد شامل بیکاری، اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی،تورم اقتصادی،هزینه‌های درمانی و ازدواج است و کمیته امداد سیاستهای مدد رسانی خود را در همین راستا تنظیم کرده تا بتواند از میزان مشکلات و آسیبهای نیازمندان پیشگیری به عمل آورد.

وی  با بیان اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی و آماری نوین در رابطه با شناخت عوامل فقر و محرومیت، شناخت فقرا و روشهای فقر زدایی در سراسر کشور از جمله اهداف این نهاد است،گفت: ارائه مشاوره جهت پیشگیری از حوادث تلخ و آسیبها، سلامت و مصلحت افراد نیازمند، افزایش بازدهی، کارایی و توسعه خدمات حمایتی و بهینه نمودن ارائه خدمات حمایتهای موردی به گروه هدف با توجه به نیازهای متنوع و گوناگون اقشار آسیب پذیر، تعامل و تبادل اطلاعات و تجربیات در زمینه ارائه راهکارهای لازم برای منسجم‌تر نمودن خدمت‌رسانی به مراجعین و توانمندسازی بالقوه و بالفعل آنان با سازمانهایی از جمله شهرداری، بهزیستی، بنیاد شهید، موسسات خیریه، نیروی انتظامی، افزایش خدمت رسانی از لحاظ کیفی و کاهش آن از لحاظ کمی با ارجاع مراجعان به سمت استانهای محل سکونت از اهداف مدیریت خدمات مدد کاری ستاد مرکزی این نهاد است.

ملکشاهی تصریح کرد: خدمات مددکاری این مرکز با توجه به تغییرات اجرایی در ارائه خدمت رسانی به مراجعان و همچنین سازماندهی امور و تشکیلات اداری طی سالهای اخیر نتایج رو به رشدی به دنبال داشته و به دنبال ارزیابی‌های صورت گرفته طی نه ماهه سالهای 89 و 90 تحولات چشم‌گیری در زمینه ارائه خدمات صورت گرفته است.
 
وی با اشاره به سیاستهای پیشروی این مرکز در سال 89 و 90 ادامه داد: کاهش پرداخت نقدی از حوزه های ستادی و سوق دادن مراجعان به سمت استانهای محل سکونتشان، ممنوع شدن پرداخت هزینه درمانی به استان های همجوار مثل تهران و البرز و سمنان... و به حداقل رساندن خدامات آنها، افزایش ارتباط با استانها و به کارگیری بانوان مددکار برای پاسخگویی به مراجعات بانوان با توجه به اینکه 80 درصد مراجعین این نهاد زنان هستند، از جمله سیاستهای این مرکز در سال 89 و 90 بوده است.
 
ملکشاهی ادامه داد: در سال 90، 172هزار و 479 مورد نفر از این مرکز تسهیلات در حوزه خدمات مددکاری دریافت کرده اند که بر اساس آمار موجود 4 هزار و339 نفر هزینه درمان، 107هزار و486 نفر کمک موردی و هزینه اسکان و بلیط دریافت کرده‌اند و 76 هزار و 945 فقره مکاتبه غیر حضوری با استانهای سراسر کشور صورت گرفت.
 
مدیرکل تحقیقات،پذیرش و خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) یادآورشد:هزینه این مرکز در سال گذشته بیش از 18 میلیارد ریال بوده است.
 
وی با نگاهی به عملکرد سال 89 و 90 این مرکز گفت: مکاتبات سال 90 نسبت به سال قبل آن 36 درصد کاهش داشته است،همچنین تعداد مراجعین درمانی در سال 89، تعداد6 هزار و 489 نفر بوده که مبلغ بالغ بر 10 میلیارد ریال دریافت کرده اند و این میزان در سال 90 به 4 هزارو 339 نفر مراجعه و به مبلغ بیش از 5 میلیارد ریال رسیده که کاهش 50درصدی در مبلغ را نشان می دهد.
 
وی تصریح کرد: تعداد مراجعه در راه مانده در سال 89، 132هزار و 837 نفر بوده که به این نفرات مبلغ بیش از 11 میلیارد ریال پرداخت شد و در سال 90 مبلغ 12 میلیارد ریال برای 107هزار و 486 نفر مراجعه کننده در راه مانده پرداخت شد.بر این اساس اقدامات و گزارشات اشاره شده بیانگر فعال‌تر شدن حوزه های اجرایی این نهاد در سطح استانهای کشور است.
 
کد خبر 1697243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha