۲۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۴۸

عمادی:

بهترین حمایت از تئاتر اصفهان عدم مانع تراشی است

بهترین حمایت از تئاتر اصفهان عدم مانع تراشی است

اصفهان – خبرگزاری مهر: یکی بازیگر عرصه تئاتر گفت: اگر مسئولان سنگ جلوی پای هنرمندان برای اجرای نمایشهای تئاتر نیندازند بهترین حمایت است.

به گزارش خبرنگار مهر، اپیدمی تلخ انزوای تئاتر استان اصفهان که روزگارانی را با ارج و قرب در کشور سپری می کرد و سالها است به دلایل متعدد کنج عزلت را برگزیده امروزه با اجرای نمایشهای تئاتر دوباره روحی در کالبد این پیکره بی جان دمیده و رگه حیات را دوباره زندگی تازه بخشیده است.

برای احیا و تجدد تئاتر اصفهان صحبتهای فراونی به میان آمده که در این باره هنرمندان و مسئولان ذیربط عقاید و پیشنهاداتی را مطرح کردند، اما نکته ای در این میان مشهود است که هنوز هیچ تئوری نتوانسته بر شکوفایی دوباره تئاتر استان اصفهان به طور قطع موثر باشد.

در این راستا به گفتگو با حسین علی عمادی یکی از کارگردانان و بازیگران تئاتر که مدت 20 سال است در اصفهان به اجرای نمایش تئاتر مشغول و هم اکنون در حال اجرای نمایشی پرمخاطب است، پرداختیم.

چند سال است در تئاتر اصفهان مشغول به فعالیت هستید و آیا در زمینه های دیگر نمایش نیز فعالیتی دارید؟

تا کنون 20 سال از حضور من در حوزه اجرا و کارگردانی نمایش تئاتر می گذرد و توانسته ام که در این بخش تجربیات بسیاری را کسب کنم همچنین در بخش بازیگری در سریال های تلویزیونی و تله تئاتر نیز فعالیتی گسترده ای داشتم.

در حال حاضر در حوزه تئاتر نمایشی در دست اجرا دارید؟

بله، نمایش "کی به کیه" که هم اکنون در حال اجرای آن هستم با شخصیت خاله خانوم که یک کمیک اجتماعی، انتقادی محسوب می شود در باغ نور اصفهان بیش از 20 روز است به روی صحنه رفته به طوری که کارگردانی و ایفای نقش خاله خانوم را نیز خود بر عهده دارم.

بازی شما در نقش خاله خانوم برگرفته از متدهای جدید نمایش تئاتر کمدی است یا اینکه همان قالب های گذشته را برای خندان و سرگرم کردن مردم استفاده می کنید؟

این کارکتر برگرفته از اجرای تئاتر در دوران دفاع مقدس است که در آن زمان کاکتر خاله خانوم به شکل های متفاوت برای رزمندگان به اجرای نمایش می پرداخت. سعی کرده ایم که در تئاتر یکی یه دونه با اجرای خاله خانوم کمتر از لوده بازی و یا متدهای قدیمی که بعضا تکراری بود استفاده شود و یک کمیک اجتماعی، انتقادی و سیاسی را با به روز ترین روشها به کار گیریم تا تنوع کار حفظ و فضای متفاوت نسبت به آن نمایشهای طنز پیشین که در اصفهان اجرا می شد را برای تماشاچیان حاکم کند.

می توانید به تعداد بیننده ای که از این نمایش در سالهای گذشته دیدن کردن اشاره کنید؟

در سال گذشته این کار با 45 شب اجرا 45 هزار تماشاگر را به خود اختصاص داد در سالهای 1389 و 1387 نیز این کار به ترتیب با فروش 50 و 30 هزار نفری روبرو بوده است.

با توجه به استقبال کم اهالی اصفهان از نمایش تئاتر و عدم اجرای گروههای نمایشی در این سالها چگونه شما تونسته اید به این موفقیت دست پیدا کنید؟

در نمایشهای که توسط گروه به اجرا در می آید همانطور که در قبل ذکر شد سعی کرده ایم که روحیات تماشاگر در نظر گرفته شود و از زیاده گویی و اجرایی کارهای اضافه صرف نظر شود همچنین سعی کرده ایم تا از متدهای قدیمی که لوده و کلامی است کمتر استفاده کنیم و روی به سبکی جدید برای خندادن و سرگرم کردن مردم بیاوریم.

حمایتی از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر ارگانها از شما برای اجرای تئاتر صورت گرفته است؟

به نظر من اگر مسئولان سنگ جلوی پای هنرمندان برای اجرای نمایشهای تئاتر نیاندازند بهترین حمایت است در مورد حمایت مالی نیز باید متذکر شوم که تا کنون با توجه به هزینه 30 میلیون تومانی این نمایش که توسط گروه به سرپرستی بنده انجام شده حتی یک ریال برای اجرای این نمایش به ما کمکی نشده است حتی بنرهای تبلیغات ما که به تعداد اندکی در شهر بود چند روز است که باز شده است.

کد خبر 1698874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha