به گزارش خبرگزاری مهر، حمد الماس پور با بیان اینکه از سال 89 دانش آموزان به صورت سازماندهی شده به راهیان نور اعزام شدند، اظهار داشت: اعزام 12 هزار و 600 نفر دانش آموز در قالب راهیان نور به مناطق عملیاتی جنگی این تعداد در سال گذشته به بیش از 28 هزار نفر رسید.
وی سهم ابلاغی امسال مازندران در قالب اعزام راهیان نور را 37 هزار و 400 نفر عنوان کرد و گفت: با اصلاحاتی که صورت می گیرد پیش بینی اعزام 34 هزار دانش آموز را در دستور کار قرار دادیم.
معاون هماهنگ کننده سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته در جمع ارزیابی اعزام دانش آموزان به راهیان نور نمره 79 را در سطح کشور کسب کردیم، تصریح کرد: مهمترین موضوع طرح مدرسه تا مدرسه در اعزام دانش آموزان به راهیان نور توجیه بودن آنان است.
بیدار بودن در برابر دشمن را از جوانان بیاموزیم
سید عیسی هاشمی حیدری، معاون عمرانی استانداری و رئیس ستاد راهیان نور مازندران در همایش کمیته های هماهنگی و پشتیبانی بسیج دانش آموزی و فرهیختگان با بیان اینکه استکبار کمر بند و چکمه های نطامی خود را محکم بسته تا در مقابله با نظام اسلامی محکم تر گام بردارد، اظهار داشت: آنچه مسلم است در حال حاضر در مقابل جنگ اعلام نشده ای قرار داریم که در قالب جنگ مخفی و نرم افزاری طراحی شده است.
وی با تاکید بر اینکه ساز و کارهای مقابله با استکبار به صورت برنامه ریزی های مدون باید برای همه تعیین شود، ادامه داد: دشمن با طراحی جنگ نرم و اقتصادی برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی آماده شده است.
این مسئول به منویات سال های اخیر رهبری اشاره کرد و گفت: رهبری فرمودند نه تنها در معرض تهاجم فرهنگی دشمن قرار گرفتیم بلکه شبیخون فرهنگی نیز از سوی استکبار بر علیه ما صورت گرفته است.
محصول راهیان نور تحکیم ارتباط نسل جوان با نسل دوران دفاع مقدس
وی با اشاره به اینکه در تحول بنیادین آموزش و پرورش به حیات طیبه تاکید شده است، تصریح کرد: اجرای دقیق راهیان نور در حوزه دانش آموزی می تواند فرهنگ ایثار و شهادت را در بین دانش آموزان تبیین کند.
کارگر ادامه داد: مدیران آموزش و پرورش همراه با برنامه های سپاه کربلا در بحث راهیان نور فعالیت می کنند تا این کار فرهنگی و اعتقادی به درستی اجرا شود.
نظر شما