علیاکبر اشعری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تشریح روند پیشرفت این پروژه گفت: عملیات اجرایی نمای بخش شرقی باغ کتاب رو به اتمام است و محوطهسازی و نیز عملیات اجرایی بخش غربی هم شروع شده است.
وی با بیان اینکه عملیات نازک کاری در بخشی از این پروژه هم شروع شده است، افزود: نمیگویم عملیات اجرایی باغ کتاب از برنامه زمانبندی جلوتر است، اما به دقت مراحل کار را کنترل میکنیم و فکر میکنم تا اسفندماه این پروژه به اتمام برسد.
مدیر پروژه باغ کتاب تهران در پاسخ به این سئوال که چرا هنوز باغ کتاب فاقد یک لوگو مشخص است، اضافه کرد: این کار به نظر ساده میآید ولی با توجه به منحصر به فرد بودن پروژه باغ کتاب در جهان، کار بسیار کار سختی است.
اشعری ادامه داد: ما طی دو مرحله فراخوان انتخاب بهترین لوگو را برای باغ کتاب دادیم، ولی در نهایت طرحهایی که ارسال شد با وجود همه شایستگیهایشان، در خور جایگاه باغ کتاب نبودند و لذا ما در این زمینه از طراحان و گرافیستهای مطرح کشورمان درخواست کردهایم بررسی بیشتری انجام دهند.
وی همچنین درباره تلاشهایی که برای راهاندازی جایزهای بینالمللی در حوزه کتاب با همکاری یونسکو و با محوریت باغ کتاب آغاز شده است، گفت: در این مورد هم با دفتر یونسکو در تهران و هم با مقر آن در پاریس مذاکراتی صورت گرفته و امیدواریم این طرح به سرانجام خوبی برسد.
به گفته مدیر پروژه باغ کتاب، جایزه مورد اشاره - در صورت تصویب نهایی - به ناشران و پدیدآورندگان آثاری از کشورمان تعلق میگیرد که در خارج از ایران چاپ و با استقبال مواجه شدهاند.
اشعری همچنین از ارائه درخواستی به معاونت امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ارائه مجوز تاسیس یک خبرگزاری با عنوان «باغ کتاب» خبر داد.
وی در پاسخ به این سوال که «فکر میکنید پروژه باغ کتاب این ظرفیت را دارد که یک خبرگزاری با محوریت آن شکل بگیرد؟» گفت: رسانهها و خبرگزاریها در ایران اگرچه به اخبار حوزه کتاب میپردازند، این مسئله (کتاب) برای آنها اولویت نیست.
مدیر پروژه باغ کتاب تهران در توضیح بیشتر این مسئله یادآور شد: در حال حاضر تنها رسانهای که به صورت تخصصی به کتاب میپردازد، خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) است و عملکرد خوبی هم دارد، اما بهتر است در این زمینه چندصدایی وجود داشته باشد و هدف اصلی ما در ارائه این درخواست، همین مسئله بوده است.
نظر شما