۳۱ شهریور ۱۳۹۱، ۸:۱۳

با سفر سوچی به آمریکا؛

تحریم آمریکا علیه رییس جمهور میانمار لغو شد

تحریم آمریکا علیه رییس جمهور میانمار لغو شد

کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: همزمان با ورود آنگ سان سوچی به آمریکا دولت این کشور تحریم های خود علیه رییس و سخنگوی مجلس میانمار را لغو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی خبر آسیا ، نام تین سین رییس جمهور میانمار که از سال 2007 در لیست تحریم های آمریکا قرار داشت و "شیو مان" بدون هیچ توضیحی از این لیست حذف شد.

پیش از این آنگ سان سوچی روز سه شنبه طی سخنانی در "جامعه آسیا" ضمن مصم دانستن رییس جمهور میانمار درتداوم اصلاحات خواستار لغو تحریم ها علیه تین سین شده بود.

رهبر مخالفان دولت میانمار دراین سخنان با اشاره به توفیق دولت در اجرای اصلاحات تأکید کرده بود: گرچه هنوز راه زیادی برای رسیدن به دموکراسی باقی است اما دولت در مراحل ابتدایی روند اصلاحات موفق عمل کرده است.

همزمان با این تحولات و سفر تین سین به آمریکا در هفته آینده، دولت میانمار 87 زندانی دیگر را آزاد کرده است.

از زمان به قدرت رسیدن دولت فعلی و تداوم روند اصلاحات در میانمار شامل آزادی رهبر مخالفان دولت از حصر خانگی ، آزادی زندانیان سیاسی و برگزاری انتخابات آزاد عموم تحریم های بین المللی علیه این کشور به حالت تعلیق درآمده روابط خارجی این کشور بهبود چشمگیری داشته است.

کد خبر 1701075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha