۳۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۰۸

محمدی زاده:

اراده کافی در ایران برای کاهش گازهای گلخانه ای وجود دارد

اراده کافی در ایران برای کاهش گازهای گلخانه ای وجود دارد

اهواز- خبرگزاری مهر ، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانه ای به یکباره در توان هیچ کشوری نیست، گفت: در کشور ما اراده کافی برای کاهش گازهای گلخانه ای وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد محمدی زاده شامگاه پنجشنبه در نشست با مدیران شرکت توسعه نیشکر استان خوزستان اظهار کرد: در حال حاضر چین در انتشار گازهای گلخانه ای در دنیا نفر اول است اما میزان گازی که از فعالیتهای این کشور منتشر می شود به همان میزان هم درآمد و صرفه اقتصادی دارد.

وی گفت: حدود سه تا چهار سال پیش آمریکا بزرگترین تولید کننده گازهای گلخانه ای در جهان بود و حدود 30 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای دنیا را به خود اختصاص داده بود اما در سالهای اخیر با وجود آن که کشورهای توسعه یافته متعهد شده اند میزان انتشار گازهای گلخانه ای خود را کاهش دهند ولی اقدامی در این زمینه انجام نمی دهد.

محمدی زاده با بیان اینکه در حال حاضر چین، آمریکا، روسیه، هند و ژاپن به ترتیب بزرگترین تولید کننده های گازهای گلخانه ای در دنیا هستند، افزود: انتشار گازهای گلخانه ای در ایران کاهش یافته است.

وی همچنین با اشاره به ثبت پروژه‌ های واحدهای کشت و صنعت امیرکبیر و کشت و صنعت دعبل خزاعی تحت مکانیسم توسعه پاک پروتکل کیوتو گفت: با وجودی که بسیاری از کشورها مثل چین و هند نتوانسته بودند از این ظرفیت استفاده کنند اما با ثبت این دو پروژه شرکت نیشکر و دو پروژه در شرکت نفت این خواسته محقق شده است.

معاون رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه چندین پروژه دیگر در این راستا در حال اجرایی است، اظهار کرد: در صورت ثبت بین المللی این پروژه ها ایران سهم بیشتری در کاهش گازهای گلخانه ای خواهد داشت.

وی تصریح کرد: برای ثبت بین المللی پروژه ها 15 میلیارد تومان به شرکتها از سوی سازمان بین المللی کمک می شود که این مبلغ خوبی است و باید توسط شرکتها جذب شود.

محمدی زاده در بخش دیگر سخنان خود تولید شکر را عامل قدرت و استحکام سیاسی کشورها دانست و گفت: تامین شکر به عنوان کالای استراتژیک برای استقلال کشور ضروری است.

وی با اشاره به اینکه پیش از انقلاب نیز همواره توجه خاصی به صنعت نیشکر می ‌شد، گفت: تولید شکر از نیشکر برای کشور بسیار مهم است زیرا تجربه استفاده از چغندرقند برای تولید شکر با وجود 36 کارخانه در سال‌ های گذشته در کشور بی‌ نتیجه و ناموفق بوده است.

محمدی زاده با بیان اینکه در گذشته تردیدهایی برای سودآور بودن صنعت نیشکر وجود داشت، افزود: درحال حاضر این تردیدها از بین رفته و این صنعت چشم انداز خوب و مطمئنی دارد.

کد خبر 1701176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha