به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله ویسی عصر جمعه پس از شکست مقابل سایپای البرز در جمع خبرنگاران گفت: بازی نزدیکی را شاهد بودیم هر دو تیم فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشتند و به نظر من سایپا در این دیدار از موقعیت های خود به خوبی استفاده کرد و موفق شد تیم ما را شکست دهد.
وی ادامه داد: حق ما در این دیدار شکست نبود، ما می توانستیم گل تساوی را به ثمر برسانیم ولی مهاجمان ما بی دقت عمل کردند.
ویسی در خصوص تعویض های خود گفت: بازیکنان جایگزین عملکرد خوبی داشتند ولی بدشانسی در این دیدار اجازه نداد ما امتیازی از کرج به دست بیاوریم.
سرمربی پیکان در پایان گفت: این شکست را فراموش کردیم، باید به ادامه مسابقات فکر کنیم ضمن اینکه پیکان تیم جوان و آینده داری است و می تواند در ادامه فصل امتیازات از دست رفته را جبران کند.
نظر شما