به گزارش خبرگزاری مهر، فریده میرزایی افزود: به طور معمول در شیر پاستوریزه 10 تا 20 درصد و در شیرهای استریل 40 تا 60 درصد پروتئین های محلول در شیر تخریب شده، همچنین حرارت بالا اثر نامطلوبی روی برخی ویتامین های شیر باقی می گذارد.
وی با بیان اینکه برخی فروشندگان به صرف آن که شیرهای استریل نیاز به یخچال ندارند، آنها را مقابل نور آفتاب نگهداری می کنند، عنوان کرد: این عمل روی طعم و مزه این شیرها تاثیر منفی گذاشته و از طرفی با نفوذ مواد موجود در بسته بندی شیر، ترکیبات آن مضر خواهد شد.
میرزایی با اشاره به دو روش ایجاد ماندگاری در شیر، تصریح کرد: در روش پاستوریزاسیون، میکروب های بیماری زا از بین رفته و میکروب های عامل فساد، باقی می مانند و در روش استریلیزاسیون، به دلیل درجه حرارت بالا، حجم زیادی از میکروب های بیماری زا و عامل فساد موجود در شیر نابود می شوند.
وی با بیان اینکه مدت زمان ماندگاری شیرهای پاستوریزه در یخچال دو تا سه روز است، اظهار داشت: بعد از این مدت، میکروب های عامل فساد حتی در سرمای یخچال فعال می شوند و شیر را غیر قابل مصرف می کنند.
این کارشناس مواد غذایی افزود: شیرهای استریل نیز اگرچه به مدت شش ماه قابلیت نگهداری خارج از محیط یخچال را دارند، اما به محض بازکردن بسته بندی و تبادل هوایی، شبیه به سایر شیرهای پاستوریزه شده و تنها به مدت دو روز می توان آنها را در یخچال نگهداری کرد.
4600 فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد در دفاع مقدس شرکت کردند
معاون آموزش متوسطه وراهنمایی آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: چهار هزار و 600 نفر از فرهنگیان استان در دفاع مقدس حضور داشتند.
سید خسرو حسینی افزود: این تعداد 67 درصد جمعیت آموزش و پرورش استان را در آن سالها تشکیل می داد.
حسینی بیان کرد: تقدیم 89 شهید و 32 آزاده بیانگر نقش ارزنده وموثر فرهنگیان در دفاع مقدس است.
وی بیان داشت: جامعه دانش آموزی استان هم 464 شهید را به اسلام و انقلاب تقدیم کرده است.
حسینی عنوان کرد:12 هزار و 500 فرهنگی این استان هم عضو بسیج هستند.
نظر شما