۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۰۶

رمضان بیگی در گفتگو با مهر:

داماش را دست کم نمی‌گیریم/ فقط به سه امتیاز فکر می‌کنیم

داماش را دست کم نمی‌گیریم/ فقط به سه امتیاز فکر می‌کنیم

قم - خبرگزاری مهر: مدیر عامل باشگاه صبای قم گفت: در دیدار هفته دهم لیگ برتر مقابل داماش گیلان هرگز این تیم را دست کم نگرفته و فقط به سه امتیاز فکر می کنیم.

محسن رمضان بیگی در آستانه هفته دهم مسابقات لیگ برتر و بازی صبای قم و داماش گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: دیدارهای هفته دهم از نیم فصل نخست مسابقات دوازدهمین دوره لیگ بر‌تر فوتبال باشگاه‌های کشور امروز با انجام پنج مسابقه آغاز می‌شود ولی تیم فوتبال صبای قم عصر فردا در دیداری خانگی با تیم فوتبال داماش گیلان بازی خواهد کرد.

وی افزود: با توجه به برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ بر‌تر فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های فوتبال صبای قم و داماش گیلان از هفته دهم مسابقات یازدهمین دوره لیگ بر‌تر فوتبال از ساعت 17:15 دقیقه روز پنجشنبه ششم مهر ماه در ورزشگاه یادگار امام شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

رمضان بیگی بیان داشت: صبا در دو بازی گذشته خود مقابل نفت تهران و گهر شهرداری دورود بازی های خوبی انجام داد و در هر دو مسابقه شایسته کسب پیروزی بود اما در هر دو بازی مشکل بزرگ ما در گلزنی بود که به خصوص در دیدار با نفت تهران به ما ضربه زد.

برگزاری نشست خبری مربیان صبا و مس از ساعت 17:10 چهارشنبه

وی در ادامه با اشاره به برنامه هاریزی انجام شده برای برگزاری مطلوب این دیدار، افزود: با توجه به برنامه ریزی مسابقه صبای قم و داماش گیلان در هفته دهم مسابقات لیگ بر‌تر فوتبال باشگاه‌های کشور، نشست خبری کادر فنی تیم‌های صبای قم و میهمان این هفته آنها یعنی تیم فوتبال داماش گیلان از ساعت 17:10 امروز چهارشنبه پنجم مهر ماه در دفتر باشگاه‌ صبا در بلوار امین شهر قم برگزار می‌شود.

مدیر عامل باشگاه صبای قم اضافه کرد: صبای قم و داماش گیلان چهارشنبه در هفته دهم مسابقات لیگ دوازدهم در حالی عصر پنجشنبه در قم برابر یکدیگر صف آرایی می‌کنند که در هفته نهم رقابت‌ها صبا بازنده مصاف با نفت تهران بود و داماش گیلان در خانه مقابل راه آهن شهر ری تن به شکست داد.

سومین باخت صبای قم مقابل نفت تهران در لیگ برتر

وی یاد آور شد: صبای قم در هفته نهم مسابقات لیگ بر‌تر در خارج از خانه یعنی در ورزشگاه تختی تهران میهمان تیم فوتبال نفت تهران بودند که در این دیدار با وجود شایستگی در تلاش برای کسب سه امتیاز، یک بر صفر باخت.

رمضان بیگی تصریح کرد: تیم فوتبال داماش گیلان نیز در بازی هفته دهم در حالی که باید میزبان راه آهن شهرری باشند به دلیل محرومیت از بازی در خانه در ورزشگاه شهید بابایی قزوین به مصاف راه آهن رفت و آنجا هم با یک گل مغلوب شد ولی هرگز نمی توان این تیم را ضعیف برشمرد و بازیکنان ما خوب می دانند که باید با تمام وجود بازی کنند.

گفتنی است: صبا و داماش در حالی برابر یکدیگر قرار می گیرند که مسابقه رفت دو تیم در فصل گذشته در ورزشگاه یادگار امام قم با برتری یک بر صفر به سود داماش گیلان و بازی برگشت در ورزشگاه شهید عضدی رفت با تساوی بدون گل و تقسیم امتیازها به پایان رسیده است.
 

کد خبر 1705566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha