به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی نژاد ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد هفته نیروی انتظامی در محل استانداری زنجان افزود: کارنامه درخشان نیروی انتظامی در طول 33 سال گذشته بر همگان روشن است چرا که نیروی انتظامی عملکرد روشن و شفافی داشته است.
وی اظهار داشت: امروز امنیت اجتماعی، سیاسی جامعه در گرو خدمات پلیس است و پلیس با اقتدار ی که دارد امنیت را در جامعه برقرار کرده است.
استاندار زنجان گفت: نیروی انتظامی از بدو پیروزی انقلاب تا به امروز به اشکال مختلف خدمات شایانی را ارائه داده و امنیت پایدار و ماندگار را در کشور ایجاد کرده است.
رئوفی نژاد تاکید کرد: نیروی انتظامی یک نیروی کاملا انعطاف پذیر در همه عرصه ها به تناسب نیاز و ضرورت خودش را تطبیق داده و امروز به این جایگاه رسیده است .
وی در ادامه مردم را مهمترین پشتوانه نظام، حکومت و انقلاب و البته نیروی انتظامی معرفی کرد و گفت: امنیت در جامعه با همکاری و حضور مردم در جامعه موثر است .
استاندار زنجان یادآور شد: از توفیقات نیروی انتظامی مردمی بودن آن است که نیروی انتظامی با همکاری مردم می تواند امنیت را در جامعه برقرار کند.
رئوفی نژاد گفت: هر انقلاب و نظامی که به مردم متکی باشد موفق است و در این راستا چون نیروی انتظامی با مردم است موفق بوده و خواهد بود.
وی افزود: در راستای ارتقای امنیت در جامعه همه دستگاه های دولتی و غیردولتی همکاری لازم را با پلیس داشته باشند و امنیت در جامعه را عمق ببخشند.
نظر شما