۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۹:۳۸

کرمی:

صرفه جویی 54هزار دلاری در تولید مالت سازی در چهارمحال و بختیاری

صرفه جویی 54هزار دلاری در تولید مالت سازی در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از صرفه جویی 54 هزار دلاری کارخانه مالت سازی با طرحی ابتکاری در چهارمحال و بختیاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحمان کرمی گفت: به منظور رفع بخشی از نیازهای این کارخانه و رهایی از آثار تحریم ، پارسال 80 تن بذر جو مناسب برای تولید مالت در بین کشاورزان چهار محال و بختیاری توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه جو موجود در کشور به علت کوچک بودن مزارع و کشت ارقام مختلف یکدست نیست و به همین علت برای استفاده در صنعت مالت سازی مناسب نیست، افزود: قسمت اعظم جو ی مورد نیاز این کارخانه از کشورهای هند و استرالیا تامین می شد.

وی گفت:  جو مناسب برای تولید مالت باید دانه بندی درشت و پروتئین مناسب داشته باشد.

وی ادامه داد: دانه مالت ، دانه جو فرآوری شده جوانه زده است که در تولید ماءالشعیر، بیسکویت، شکلات، داروهای تقویتی و مواد آرایشی استفاده می شود.

کرمی گفت: با اجرای این طرح به وسعت 25هکتار ، 180 تن محصول برداشت شد که 54 هزار دلار صرفه جویی ارزی داشت.

 250 تن فرآورده مالت در چهارمحال و بختیاری تولید شد

مدیر عامل تنها کارخانه مالت سازی صنعتی کشور اظهار داشت: نیاز سالانه این کارخانه به جو را 15هزار تن دانست که از کشورهای قزاقستان ، اوکراین ، افریقای جنوبی ، استرالیا و کانادا تامین می شود.

رستمی با بیان اینکه امسال هم 80 تن بذر جو بین کشاورزان توزیع می شودادامه داد:  با اجرای این طرح 2هزار و 800 تن محصول برداشت و 10 درصد نیاز کارخانه مرتفع شود.

وی ادامه داد: برای مرتفع شدن کل نیاز کارخانه باید سطح کشت جو مورد نیاز کارخانه به سه هزار هکتار برسد.

این کارخانه از ابتدای امسال تاکنون 250 تن فرآورده مالت شامل دانه و پودرمالت جو و گندم ، همچنین در بخش سوپرمارکتی 120 هزار جعبه پودر و عصاره مالت تولید و روانه بازار مصرف کرده است.

 صادرات 74 میلیون دلاری کالا از چهارمحال و بختیاری

74 میلیون دلار کالا نیمه نخست امسال از گمرک چهارمحال و بختیاری به خارج از کشور صادر شد.

معاون بازرگانی خارجی چهارمحال و بختیاری گفت: این کالاها شامل سیمان ، لوازم خانگی ،موکت ، مخزن و سیلندر گاز، ماهی ، کاشی و چینی آلات بهداشتی بوده که به کشورهای عراق ، امارات، کویت ، افغانستان ، هند و مالزی صادر شد.

رحمت الله صفری افزود: این کالاها به وزن 161 میلیون و 366 هزار و 894 کیلوگرم بوده است که از نظر وزنی شش درصد و از نظر دلاری هفت درصد رشد داشته است.

وی گفت:‌از ابتدای امسال هزار و 725 دلار کالای مسافری نیز از استان به خارج از کشور صادر شده است.

خرید مرغ مازاد تولیدی مرغداریهای استان چهارمحال و بختیاری

معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری امروزگفت: با افزایش تولید مرغ ،‌ شرکت پشتیبانی امور دام استان روزانه مرغ مازاد تولید استان را خریداری و ذخیره سازی می کند.

علیرضا جیلان گفت :از زمان اجرای این طرح تاکنون بیش از صد تن مرغ خریداری و ذخیره شده است.

جیلان با بیان اینکه قیمت مرغ روبه کاهش است ، گفت: قیمت خرید مرغ از مرغدار به صورت تضمینی 4 هزار و 600 تا 4 هزار و 800 تومان در نظر گرفته شده است.

وی گفت :‌ گوشت مرغ ذخیره شده در صورت نیاز در فصول پر مصرف برای تنظیم قیمت ها به بازار عرضه می شود. 

افزایش 50 درصدی تولید خوارک آبزیان در شهرکرد

24 هزار تن خوراک آبزیان در بزرگترین مجتمع تولید خوراک آبزیان کشور تولید شد

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت این میزان تولید در شش ماه نخست امسال 50 درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش داشت.

وی ادامه داد: این میزان تولید بیش از سه میلیون دلار برای کشور ارز اوری در بر داشته است.

رحمان کرمی گفت: ظرفیت تولید این کارخانه سالانه 100 هزار تن است.

کرمی افزود: از این میزان تولید دو هزار تن به کشور های ارمنستان، نخجوان، عراق، ترکیه و کشوره های حاشیه خلیج فارس صادر شده است.

بزرگترین کارخانه خوراک ابزیان کشورکه در شهرک صنعتی شهرکرد قرار دارد با سرمایه گذاری 16 میلیارد تومانی بخش خصوصی ساخته شده و برای 400 نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

کد خبر 1706137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha