۱۰ مهر ۱۳۹۱، ۷:۴۶

نویسنده برتر از نظر مخاطبان خبرگزاری مهر تالیف رمان جدیدش را تمام کرد

نویسنده برتر از نظر مخاطبان خبرگزاری مهر تالیف رمان جدیدش را تمام کرد

صادق کرمیار از پایان تالیف رمان تازه خود با عنوان «وداع با دوکوهه» و با موضوع مدیریت در جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس خبر داد.

صادق کرمیار در این باره به خبرنگار مهر گفت: نگارش نخست این رمان به پایان رسیده است، اما به دلیل مشغول بودن من در ساخت سریال تلویزیونی «خاطرات مرد ناتمام» بازنویسی آن به تعویق افتاد.

وی درباره ماجرای این رمان نیز گفت: داستان این رمان به جنگ تحمیلی مرتبط می‌شود و به نوعی نگاهی دارد به فرماندهی و مدیریت هشت سال جنگ تحمیلی.

به گفته کرمیار داستان این رمان از سال 63 و از برخی مسائل حاشیه‌ای در جنگ عراق علیه ایران آغاز می‌شود و تا پایان جنگ نیز ادامه خواهد داشت که طی این قصه روندی از فعالیت فرماندهان جنگ نیز روایت می‌شود.

نویسنده رمان «نامیرا» افزود: بازنویسی این رمان را به تازگی شروع کرده‌ام و امیدوارم که تا پایان سال جاری این رمان را برای انتشار در اختیار ناشر بگذارم.

وی تاکید کرد: ناشری برای این رمان هنوز انتخاب نکرده‌ام.

آخرین اثر منتشر شده از صادق کرمیار رمان «دشت‌های سوزان» است که سال گذشته از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شد. این رمان در پایان سال گذشته در نظرسنجی اینترنتی خبرگزاری مهر به عنوان پرمخاطب‌ترین اثر شناخته و جایزه مخاطبان مهر به وی اعطا شد.

کد خبر 1708637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha