به گزارش خبرنگار مهر، علی عسگر ظاهری پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: پیش آگاهی و پیشگیری در کلیه امور بهتر از مبارزه و درمان است.
وی تصریح کرد: در بسیاری از مواقع پیشگیری، صدمات و خسارات جانی و اقتصادی بلاهای طبیعی را به حداقل ممکن رسانده و این مهم نیازمند آگاهی و شناخت آحاد جامعه از حوادث طبیعی و نحوه برخورد با آن است.
عسگرظاهریی با بیان اینکه سالانه 41 حادثه غیرمترقبه مختلف در جهان رخ می دهد، افزود: از این تعداد شاهد وقوع 31 حادثه در ایران هستیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان با تاکید براینکه ایران کشور حادثه خیزی است، گفت: براین اساس مقاوم سازی بافتهای شهری و روستایی اهمیت زیادی دارد به طوری که در زلزله آذربایجان شرقی تنها منازلی سالم مانند که نسبت به مقاوم سازی آنها اقدام شده بود.
وی با اشاره به هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی از 15 تا 21 مهرماه، گفت: اساسی ترین هدف از برگزاری هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی، آگاه سازی عمومی و تأکید بر امر اطلاع رسانی به مردم در راستای اقدامات پیشگیرانه قبل از وقوع حوادث طبیعی است؛ چرا که معتقدیم داشتن آمادگی روانی در برخورد با هر پدیده ای موجب بروز عکس العملهای مناسب تری از سوی افراد می شود.
عسگرظاهری به عناوین روزهای این هفته اشاره کرد و افزود: 15 مهرماه با نام مدیریت بحران ـ پیشگیری، ارتقاء آگاهی و کاهش خسارت، 16 مهرماه با نام مدیریت بحران ـ پژوهش، فناوری بومی و حفظ سرمایه ملی، 17 مهرماه با نام مدیریت بحران ـ آمادگی، هماهنگی و تعاملات بین بخشی، 18 مهرماه با نام مدیریت بحران ـ مقاوم سازی، رعایت استاندارد و سکونتگاه ایمن، 19 مهرماه با نام مدیریت بحران ـ رسانه، خانواده و مشارکت مردمی، 20 مهرماه با نام مدیریت بحران ـ بازسازی، بازتوانی و خدمت رسانی به آسیب دیدگان و 21 مهرماه با نام مدیریت بحران ـ ارزشهای اسلامی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان نامگذاری شده است.
وی با اشاره به برنامه های هفته کاهش بلایای طبیعی در خوزستان، گفت: از این برنامه ها می توان به رژه خودروهای امدادی در سطح شهرها، مانورهای مختلف در سطح استان، برگزاری مسابقات ورزشی برای افزایش توان نیروها، برگزاری نمایشگاه اقدامات و توانمندی های جمعیت هلال احمر، سمینار علمی با موضوع ریزگردها، اهدای خون، افتتاح پایگاه امداد و نجات کوهستان در اندیکا، افتتاح پایگاه امداد و نجات بین شهری در باغملک و آبادان و همچنین برنامه های آموزشی اشاره کرد.
وی افزود: جمعیت هلال احمر در حاشیه شهرها نیز مجری کارهای فرهنگی است که در این راستا تا کنون بیش از600 نفر در این مناطق شهرستان اهواز به عضویت جمعیت هلال احمر خوزستان درآمده اند.
عسگرظاهری همچنین از شرکت 15 هزار نیرو در آموزشهای همگانی جمعیت هلال احمر خوزستان خبر داد و گفت: در بخش آموزش عمومی نیز 21 هزار نفر آموزش دیده اند.
وی تصریح کرد: تا کنون بیش از یک هزار و 650 نفر نیز دوره آموزش تخصصی را در جمعیت هلال احمر استان خوزستان سپری کرده اند که در این راستا 60 مربی تخصصی به منظور فعالیت در جمعیت هلال احمر استان مجوز دریافت کرده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر از رشد 100 درصدی تجهیزات امدادی در تمام کشور خبر داد و گفت: 13 پایگاه جادهای در خوزستان فعال است و در امداد هوایی و آبی نیز امکانات کاملی در اختیار داریم.
نظر شما