رحمان صالحی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: گردو، فندوق، زیتون از جمله محصولاتی هستند که در اراضی شیبدار منطقه کشت شده و کشت سیب و گلابی نیز ترویج یافته است.
وی اظهار داشت: برای ترویج کشت در اراضی شیبدار تسهیلات بانکی به کشاورزان ارائه می شود و در این زمینه 26 پرونده برای طرح توسعه کشاورزی به کارگروه استانی پیشنهاد شده است.
وی عنوان کرد: از مجموع این طرح ها، 13 مورد تایید شده و شش پروژه نیز درحال جذب اعتبار است و دو پروژه میلیاردی که تولید مرباجات و لواشک است به دلیل عدم توجیه اقتصادی در شده است.
صالحی نسب بیان داشت: مقرر شد پرونده های تا 200 میلیون تومان در داخل شهرستان بررسی شود.
مدیرجهاد کشاورزی رامیان گفت: 192 میلیارد تومان برای طرح توسعه کشاورزی استان تخصیص یافته است که 95 میلیارد ریال سهم شهرستان است.
وی یادآورشد: شهرستان رامیان از مناطق کم خطر استان به شمار می رود ولی برخی موارد شرایط اقلیمی و بارشهای 500 میلی متری باعث ایجاد مشکل می شود.
وی افزود: بارشهای شدید در سالهای اخیر موجب مشکلات و سیلابهایی در منطقه شده است که باعث تخریب جاده بین مزارع، تخریب آب نما و دیواره رودخانه ها شده است.
وی با اشاره به اینکه دو رودخانه در شهرستان جریان دارد، گفت: طغیان رودخانه در برخی موراد موجب خسارتهای 30 تا 100 درصدی در منطقه قره چای و آق چای شده است.
صالحی نصب در خصوص کارهای انجام شده برای جلوگیری از سیلاب گفت: لایروبی انهار زراعی به طول هفت کیلومتر، سه مورد احداث بند انحرافی از جمله اقدامات بوده است.
وی میزان خسارت وارده شده ناشی از سیلاب سالجاری به بخش کشاورزی شهرستان را 85 میلیارد ریال اعلام کرد.
رامیان در شرق گلستان واقع شده است.
نظر شما