به گزارش خبرنگار مهر، ستار هدایتخواه چهارشنبهشب در کارگاه آموزشی فرهنگ دینی و مدیریت فرهنگی در بوشهر اظهار داشت: برای آسیبشناسی باید یک وضعیت مطلوب را در عرصه فرهنگی تصور کنیم و با مقایسه این وضعیت مطلوب با وضعیت موجود، آسیبها را شناسایی کنیم.
وی با بیان اینکه برخی از دانشجویان و افراد تحصیل کرده نیز حتی با مسائل اولیه دینی از جمله اثبات وجودی خدا به خوبی آشنا نیستند، بر لزوم توجه بیشتر برای بالا بردن سطح معلومات افراد، افزود: باید این توانمندی را به جوانان خود برای پاسخ دادن به سوالات در بعد فرهنگی و دینی بدهیم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم و هشتم شورای اسلامی اضافه کرد:هر چند پس از انقلاب رشد بسیار زیادی در ابعاد مختلف فرهنگی و دینی را در کشور داشتهایم ولی وضعیت کنونی نیز راضیکننده نیست و نیازمند تلاش بیشتر است.
وی خاطرنشان ساخت: ما به عنوان فعالان فرهنگی و مبلغان دینی باید فاصلههای موجود را پر کنیم با آسیبشناسی کارهایی که در این زمینه صورت گرفته است، عملکردی بهتر و مناسبتر داشته باشیم.
هدایتخواه با تاکید بر ضرورت شناخت آسیبها و شگردهای دشمنان برای ضربهزدن به دین، ادامه داد: باید این آسیبها و توطئههای دشمنان را شناسایی کنیم تا بتوانیم به گونه بهتری با آنها مقابله کنیم.
برنامهریزی غرب برای ضربه زدن به اسلام در لایههای مختلف
وی به برنامهریزی دشمنان در لایههای مختلف تهاجم فرهنگی اشاره کرد و افزود: انحرافات اخلاقی به عنوان لایه اول است که به صورت ترویج بیحجابی و ساخت فیلمهای مبتذل و همچنین رواج مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی دیده میشود.
نماینده سابق مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی افزود: لایه دوم کمی مخفیتر از لایه قبل است و به عنوان لایه فکری تهاجم فرهنگی مطرح است که هدف آن وارد کردن شبهه به باورهای دینی ما است و با ترویج اندیشههای سکولاریستی و اومانیستی و . . . سعی در ایجاد شبهه در دین دارند.
وی اضافه کرد: لایه سوم که لایه مخفی و ناشناختهای است به عنوان لایه تحمیل الگوهای مختلف زندگی برای جوانان مطرح میشود و در بسیاری مواقع به صورت راهکارهایی برای زندگی ارائه میشود.
هدایتخواه ادامه داد: این نوع تهاجم فرهنگی به صورت ترویج بیاخلاقیها در قالب ارائه الگوهای عملی برای زندگی به صورت بازیها رایانهای، کتاب، فیلمها و سریالها و کلیپهای مختلف انجام میشود.
نظر شما