به گزارش خبرنگارمهر، جوادالشیخ پدرشهید نوجوان بحرینی "علی جوادالشیخ" در مراسمی که چهارشنبه شب به منظور پاسداشت بیداری اسلامی و شهدای بحرین و به همت اداره کل اوقاف وامورخیریه خراسان رضوی در امامزاده سید محمد برگزارشد در جمع تعدادی از مسئولان استان و مردم نوع دوست مشهد گفت: حاکمان کشور بحرین با پشتیبانی آمریکا، اسرائیل و سپر جزیره، از ابتدای شروع بهار اسلامی در بحرین 35 مسجد راتخریب کرده اند و اکنون پادشاه خود فروخته بحرین برای جلب رضایت اربابان خود قصد ساخت بزرگترین کلیسای منطقه خلیج فارس را در این کشور دارد.
وی افزود: مردم بحرین ازابتدای شروع انقلابشان تاکنون 117 شهید تقدیم اسلام کرده اند.
وی افزود: سران کشورها در اجلاس ژنو و همچنین سران کشورهای عرب، مسئولان کشور آمریکا و رژیم صهیونیستی باید مسئولیت کشتارمردم بی گناه بحرین را برعهده بگیرند.
جواد الشیخ اظهارداشت: پادشاه سعودی به بهانه حمایت از مردم بحرین در برابر کشورهای خارجی مانند ایران نیروهای آدم کش خود را درقالب سپر جزیره وارد کشور بحرین کرد و با حمایت آل خلیفه به کشتار مردم بی دفاع و مظلوم روی آورد.
وی بیان کرد: آل خلیفه و آل سعود یزیدیان زمان هستند و با آتش زدن قرآن ها و تخریب مساجد سعی در تضعیف روحیه مردم انقلابی مردم بحرین دارند که با امید به خدا در این کار خود نیز شکست خواهند خورد.
پدرنوجوان شهید بحرینی با نشان دادن عکس هایی از زخمها و جراحت های که باعث شهادت فرزنش شده است تشریح کرد: فرزندم بوسیله پرتاب مستقیم گازسمی و کشنده و برخورد مستقیم آن به بدن نحیفش دچارشکستگی استخوان گردن و قطع نخاع شده و با جراحت های ناشی از استشمام گازهای سمی به شهادت رسید.
وی گفت: درحال حاضر چند نفر به بهانه های واهی و جرائم ساختگی در زندانهای مخوف آل خلیفه منتظر اجرای حکم اعدامشان هستند.
وی اظهارداشت: به نمایندگی از مردم بحرین و خانواده زندانیان از همه مسلمانان خصوصا مردم بزرگوار ایران که تا کنون از مظلومان بحرینی حمایت کرده اند سپاسگزاری می کنم و از آنان می خواهم برای آزادی مردم بحرین از دست ظالمان به حمایت های خود ادامه دهند.
نظر شما