۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۱۱

اخبار شهری در 7 روز؛

توقف جدایی ری /اتوبوس چالش جدید دولت و شهرداری

توقف جدایی ری /اتوبوس چالش جدید دولت و شهرداری

آغاز پیاده راه سازی خیابان 17 شهریور،توقف جدایی ری از پایتخت ،اختلاف دولت و مدیریت شهری در خصوص میزان حمایت های دولتی از مهمترین موضوعات شهری این هفته بود .

به گزارش خبرنگارمهر ،این هفته باگلایه شهردار تهران در خصوص کاهش کمک های دولتی به شهرداری آغاز شد .
محمد باقر قالیباف در مراسم افتتاح 6 ایستگاه جدید آتش نشانی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید گفته می شود کمک دولت به شهرداری 7 برابر کمک دولتهای پیشین به این مجموعه بوده است گفت: قبل و بعد انقلاب تا سال 84 ، 30 تا 33 درصد هزینه های شهر تهران توسط دولت تامین می شد، اما از سال 84 تا کنون حداکثر 5 درصد هزینه ها تامین شده که این در تاریخ بلدیه تهران بی سابقه است.

شنبه 15 مهرماه ،مدیر عامل سازمان رفاه ، خدمات و مشارکت های اجتماعی گفت: در شش ماه اول سال نیز بیش از هزار و 500 کودک کار خیابانی شناسایی و پس از مددکاری اولیه، در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفته است.

در این روز مسدود شدن خیابان 17 شهریور سبب ترافیک سنگین در این منطقه شد که محمدجواد شوشتری  مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در این رابطه توضیح داد : از روز 5 مهرماه در خصوص مسدود شدن خیابان 17 شهریور اطلاع رسانی کرده و مسیرهای جایگزین را به شهروندان اعلام کرده ایم.

او درباره مسدود شدن خیابان 17 شهریور و ایجاد ترافیک گفت: این پروژه از اسفندماه سال گذشته کلید خورده و از سوم خرداد ماه سال جاری کف‌سازی این محور آغاز شد و چهارراه به چهارراه جلو رفته‌ایم. ضمن اینکه در این خصوص اطلاع رسانی لازم از طریق توزیع 5 هزار بروشور ، جلسه با روحیانیون مساجد ، کسبه و شورایاری ها انجام شده است.

یکشنبه 16مهرماه ،وحید نوروزی معاون اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه ثبت‌نام برای آرم‌های طرح ترافیک سال 92 از نیمه اول آبان ماه آغاز می‌شود گفت: براساس مصوبه شورای عالی ترافیک، امسال تعدادی از سهمیه مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک نهادهای دولتی و سهمیه بگیرها کسر و به ارگان های حمایتی مانند بنیاد شهید و جانبازان و...اضافه شده خواهد شد.

در این روز اعلام شد شهردار ری در روز سه شنبه معرفی می شود .
 
دوشنبه17 مهرماه دبیر شورای عالی ترافیک با اشاره به کمک 11 برابری دولت به متروی تهران گفت: کل اعتبارات پرداختی در موضوع توسعه متروهای شهرهای کشور طی سالهای 84 تا 90 بالغ بر 459/11 میلیارد ریال و همین موضوع در سالهای مشابه دولت قبل معادل 041/1 میلیارد ریال بوده است.

مجتبی شفیعی با اشاره به برخی اظهار نظرها مبنی بر این که تا قبل از سال 84 دولت 33درصد از هزینه های شهرداری تهران را تأمین می کرده و این رقم بعد از سال 84 به 5درصد رسیده است گفت:بر اساس گزارش دقیق اعتبارات پرداختی دولت از محل ردیف یارانه بلیت متروی تهران طی سالهای اخیر، ارقام پرداختی طی دولتهای نهم و دهم حدود 3/11 برابر سالهای مشابه در دولتهای قبل بوده است. بطوریکه کل اعتبارات پرداختی در این موضوع طی سالهای 84 تا 90 معادل 996/1 میلیارد ریال و طی سالهای مشابه دولت قبل معادل 176 میلیارد ریال بوده است.

 معاون استاندار تهران هم با تاکید دوباره بر برگزیده شدن شهردار ری گفت: پیش نویس حکم شهردار جدید تهیه شده است .

سه شنبه 18  مهرماه ، در حالی که همه منتظر اعلام رسمی نام شهردار جدید ری بودند از سوی رئیس مجمع نمایندگان تهران توقف جدایی ری از پایتخت اعلام شد.

حسن بیادی نیز در صحن علنی شورا با بیان اینکه درخواست مصرانه و بی منطق بعضی از مسئولین استانداری به تهران که پله‌های ترقی را با نداشتن تجربه پیمودند و با هلیکوپتر بیت‌المال از دامنه به قله مسئولیت رسیده‌اند برای تصاحب شهرداری منطقه 20 است که متولی آن شورای شهر تهران است، گفت: تجربه سالیان گذشته نشان می‌دهد در هر شهری که دخالت در شهرداری‌ها از طریق مسئولین میانی شهرها انجام شده ناکارآمد بوده است. اگر قبول ندارید با عینک طبی به اطراف خود در تهران نگاه کنید.

وی خطاب به برخی از مسئولان استانداری گفت: شما حتی اگر شهرداری منطقه یک را هم که هدف اصلی شما تصاحب آنجاست در اختیار بگیرید آنجا را هم مثل شهر قدس (قلعه حسن خان) خواهید کرد. اصلاً شما مگر در کارهای روزمره خود موفق بودید که به دنبال این کار هستید. شما می دانید هزینه بی‌تدبیری و بی تجربگی شما را در ایجاد ناهنجاری سیاسی و اجتماعی و اقتصادی اخیر شهر تهران را نیروی انتظامی و سازمان های امنیتی پرداخت می‌کنند. شما که از انجام امر و روزمره خود وامانده‌اید اگر راست می‌گویید و جرات دارید که کارنامه مشخص بدون اغراق به مردم استان ارایه دهید البته بدون فعالیت‌های مدیریت شهری که در گزارش‌ها با افتخار به آن اشاره می‌کنید.

چهارشنبه 19مهرماه ،
شهردار تهران اعلام کرد: سه سال است که از اتوبوس دولتی در تهران خبری نیست و دبیر شورای عالی ترافیک کشور هم با رد این سخنان تاکید کرد: کمک‌های دولت به اتوبوسرانی تهران در طول هفت سال اخیر 7/4 برابر شده است.مجتبی شفیعی ادامه داد: سهم شهر تهران از اتوبوس‌ها در طول هفت سال اخیر 4380 دستگاه بوده که در مقایسه با مدت مشابه در دولت‌های قبل، تخصیص 950 دستگاه اتوبوس بیشتر، رشدی بیش از 4.7 برابری را نشان می‌دهد.

شفیعی این را هم می‌گوید که در طول عمر دولت نهم و دهم عمر متوسط ناوگان اتوبوس‌های شهری در کشور از 11 سال به 5.6 سال کاهش یافته است.

کد خبر 1717416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha