۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۰۷

معاون سفیر کره جنوبی:

افزایش تبادلات بین ایران و کره جنوبی/نیاز کره جنوبی به منابع طبیعی ایران

افزایش تبادلات بین ایران و کره جنوبی/نیاز کره جنوبی به منابع طبیعی ایران

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون سفیر کره جنوبی گفت: با وجود تحریمها، تبادلات بین ایران و کره جنوبی افزایش یافته و کره جنوبی به منابع طبیعی ایران احتیاج دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیونگ وو لی در حاشیه بازدید از دهمین نمایشگاه صنایع و تجهیزات پزشکی اصفهان اظهار داشت: یکی از اهداف من برای چنین سفری گشایش روابط بیشتر ایران و کره جنوبی و شناخت بازار اصفهان است.

وی فضای نمایشگاه را فضایی برای ارزیابی پتانسیل‌ها دانست و بیان داشت: همه ساله مبادلات بین‌کشور ایران و کره جنوبی بیشتر می‌شود و سال گذشته از مجموع 17 میلیارد دلار تبادلات بازرگانی بین ایران و کره جنوبی، بیش از 10 میلیارد دلار مربوط به صادرات ایران به کره جنوبی و شش ‌و نیم میلیارد دلار سهم صادرات کره جنوبی به ایران بوده است.

وو لی اضافه کرد: هیچ‌گاه فکر نمی‌کردم شرکت‌های کره‌ای زیادی در این نمایشگا‌ه حضور داشته باشند و من موفقیت‌شرکت‌های کره‌ای را به دولت کره اعلام خواهم کرد.

کره جنوبی به منابع طبیعی ایران احتیاج دارد

رئیس بخش بازرگانی سفارت کره جنوبی با بیان اینکه با وجود تحریم‌ها تبادلات بین ایران و کره جنوبی افزایش یافته است، ادامه داد: کره جنوبی به منابع طبیعی ایران احتیاج دارد.

وو لی با اشاره به اینکه مشکلات پولی و بانکی برقراری ارتباط را کمی مشکل کرده است، اذعان کرد: کره به خاطر تحریم‌ها واردات نفت از ایران را متوقف کرده بود اما با تلاش‌های زیاد دو کشور، مشکلات حل و دوباره صادرات نفت ایران به کره آغاز و اولین محموله پس از تحریم هفته گذشته وارد کره شد.

معاون سفیر کره جنوبی گفت: در سال جاری شرکت‌های کره‌ای زیادی در نمایشگاه‌تهران حضور داشتند و رضایت کامل خود را از این نمایشگاه به ما اطلاع دادند و این یک نقطه قوت در افزایش ارتباطات در این زمینه است.

اعزام هیئت تخصصی کره جنوبی به اصفهان

وی با بیان اینکه کشور کره جنوبی در سال آینده تمام تمرکز خود را بر روی مبادلات تجاری در چهار زمینه کارخانجات و اتومبیل، پتروشیمی، آی تی و پزشکی خواهد گذاشت، تأکید کرد: اصفهان مرکز صنایع فولاد و پتروشیمی است و بر اساس این دو نقطه قوت برای مبادلات هرچه بیشتر تلاش خواهد شد.

وو لی با اشاره به اینکه متأسفانه کشور کره جنوبی هیچ‌گاه نمایشگاهی در اصفهان برگزار نکرده، گفت: اصفهان بعد از تهران می‌تواند مناسب‌ترین گزینه باشد و ما هر ساله پنج تا شش هیأت برای بررسی به ایران می‌فرستیم و من یکی از این شش هیئت را مخصوص اصفهان در نظر خواهم گرفت.

برپایی هر نمایشگاه، شروع یک تبادل بین‌المللی را نوید می‌دهد

مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان اصفهان گفت: در مقطعی که ایران از طرف کشورهای اروپایی تحریم شده است کره می‌تواند جایگزین خوبی برای آنها باشد.

رسول محققیان در حاشیه بازدید معاون سفیر کره از دهمین نمایشگاه صنایع و تجهیزات پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه چنانچه موانع و مشکلات فعلی از سر راه بر داشته شود، ایران و کره می توانند به عنوان شرکای بسیار عالی در تجارت جهانی فعال باشند، افزود: هنگامی که یک نمایشگاه برپا می‌شود شروع یک تبادل بین‌المللی را نوید می‌دهد.

پیشنهاد برگزاری نمایشگاه اختصاصی کره جنوبی در اصفهان

مدیر عامل شرکت نمایشگاه ‌های بین المللی استان اصفهان ادامه داد: نمایشگاه ‌بین‌المللی اصفهان سالانه 20 نمایشگاه بین المللی برگزار می‌کند و آمادگی دارد طی تفاهم نامه ای پذیرای شرکت‌های کره ‌ای در این ها نمایشگاه ها باشد.

محققیان با بیان اینکه محصولات کره با کیفیت و پایدار بوده و بیشتر در مجموعه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند، اذعان داشت: کلان‌شهر اصفهان به عنوان قطب صنعت کشور دارای هشت هزار واحد صنعتی و یکصد شهرک صنعتی بوده و از این حیث بازار مناسبی برای محصولات کره ای است.

وی یادآور شد: اصفهان بعد از تهران متراکم ‌ترین و با کیفیت ‌ترین نمایشگاه‌ها را برپا می‌کند و ما پیشنهاد می‌کنیم که کشور کره یک نمایشگاه از پتانسیل‌های اقتصادی خود در اصفهان برگزار کند.

کد خبر 1717456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha