به گزارش خبرنگار مهر، سرک کشیدن به نمایشگاههای هنری این موهبت را دارد که در ترافیک ماشین و دود، و زندگی کسل کننده امروزی فرصتی است برای نفس کشیدن و رها کردن پرنده خیال، و این روزها که نمایشگاه گروهی کارگاه طراحی آزاد خیال در فرهنگسرای آئینه اراک این فرصت را به انسان می دهد.
نمایشگاه گروهی کارگاه طراحی آزاد خیال در فرهنگسرای آئینه اراک برپا شده و در آن بیش از 70 اثر طراحی از استاد و هنرجویان کارگاه طراحی آزاد آموزشگاه نقاشی خیال اراک به نمایش گذاشته شده است.
این طراحی ها نتیجه هنر سعید اسکندری، سونیا آریانژاد، عصمت ملک حسینی، آتنا میرزائیان، زهرا نبوی، معصومه عابدخانی، یاسمن ساکی فر، طاهره محمدی، فاطمه تقی پور، زهرا پیرحسین لو و سمیه علی همتی است.
وی افزود: یک طراح باید سعی کند که فریادهای خط دیگران در آثارش هویدا نباشد یعنی خطها و نظریه های دیگران را از اثرش رها کند و در کارش صداقت داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه نگاهی به طبیعت روستا داشته است، اظهار داشت: مسئولیت طراح آزاد ساختن زیبایی از دل طبیعت است زیرا در طبیعت زیبایی هایی پنهان است که وظیفه هنرمند شناسایی و نشان دادن آن است.
اسکندری اضافه کرد: ورود به عرصه هنر از حساسیت ویژه ای برخوردار است و در این وادی هرچه به خود نزدیکتر باشیم استوارتریم.زیرا خط های ما از نوع زندگی و نگرش، سواد و مطالعه مان ناشی می شود.
وی افزود: کلاس ها طراحی آزاد ما بیشتر در فضای آزاد و روستاها برپاشده و نتیجه آن در این نمایشگاه آمده است.
وی با بیان اینکه کارها توجه به داشتن موضوع و تم یکسان بسیار متفاوتند، اظهار داشت: در طراحی آزاد هرکس می تواند نگاه خود را در قالب آن ارائه کند، یکی نگاهش رئالیستی است یکی انتزاعی و حتی متریال های استفاده شده در آن ها نیز متفاوت است و این باعث شده که کارها بسیار با هم متفاوت باشند.
وی اضافه کرد: سه طرح از طرح های این نمایشگاه حاصل وورک شاپی است که با حضور بچه های گروه در این مکان برگزار شد که در آن ها همان طرحی که از روستا در ذهن گروه مانده بود اجرا شد.
نظر شما