به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار فردوس گفت: برای رسیدن به یک افق پنج ساله، سند توسعه فرهنگی این شهرستان تهیه و در آن بایدها و نبایدهای لازم طراحی می شود.
محمدرضا رجبی مقدم در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان فردوس افزود: اجرای امور فرهنگی از ظرافتهای خاصی برخوردار است که اثرات آن نیز در درازمدت در فکر و اندیشه افراد مشخص می شود.
وی با اشاره به تحریم های اقتصادی افزود: تحریم اقتصادی برای ما تهدید است لذا ما باید این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و با این تحریم اگر اجناس خارجی گران شده ، مردم به خصوص ادارات شعار سال را اجرایی کنند و از کالاهای خارجی استفاده نکنند.
رجبی مقدم تصریح کرد: کشور ما درحال حاضر در جنگی اقتصادی است همه باید با وحدت در مقابل این هجمه اقتصادی ایستادگی کرده تا دشمنان قسم خورده کشور را همانند قبل شکست دهیم.
وی گفت: برای ایجاد اشتغال و توسعه تولیدات داخلی باید برای تحقق شعار تولید ملی تلاش کنیم و این اقدام از طریق مصرف تولیدات داخلی امکان پذیر است.
فرماندار فردوس به مصرف کالاهای داخلی در ادارات تاکید کرد و گفت: بایستی با فرهنگ سازی بتوانیم مصرف تولیدات داخلی را در ادارات و منازل استفاده کنیم تا در جهت ایجاد اشتغال و توسعه تولید ملی گام برداریم و در ادرات دولتی باید از خرید و استفاده کالاهای خارجی خودداری شود.
137 طرح کشاورزی در کارگروه توسعه بخش کشاورزی درمیان مصوب شد
فرماندار درمیان گفت: تاکنون 137 طرح کشاورزی در کارگروه توسعه بخش کشاورزی این شهرستان مصوب شده است.
رجبعلی براتی در نشست کارگروه توسعه بخش کشاورزی درمیان بیان اینکه این تعداد طرح 160 فرصت شغلی جدید در شهرستان ایجاد می کند، افزود: اعتبار این طرح ها 20 میلیارد و 695 میلیون ریال است.
وی اجرای طرح آبیاری قطره ای،احداث بارگاه زرشک، و تجیهز و بهسازی واحدهای پرورش طیور را از مهمترین طرحهای ارایه شده به کارگروه شهرستان برشمرد و افزود: توسعه بخش کشاورزی راهکار تحقق اشتغال پایداردر این منطقه است.
فرماندار درمیان با تاکید بر لزوم تسریع در ارائه تسهیلات به متقاضیان بخش کشاورزی گفت:106 طرح با اعتبار 18 میلیارد و 59 میلیون ریال به بانکهای عامل معرفی شده که از این تعداد به 29 طرح اعتبار پرداخت شده است.
براتی با بیان اینکه برای احداث مجتمع گلخانه ای شهرستان حدود هشت میلیارد ریال هزینه شده و این مجموعه ظرفیت اشتغالزایی 45 نفر را دارد گفت: اجرای شش طرح کشاورزی در این مجتمع در کارگروه مصوب شده که تسهیلاتی بالغ بر هفت میلیارد و 500 میلیون ریال دریافت می کند.
وی توسعه کشاورزی مکانیزه، استفاده از روشهای نوین آبیاری، یکپارچه سازی اراضی را از جمله اقدامات موثر در افزایش بهره وری بخش کشاورزی ذکر کرد و افزود: بهره گیری حداکثری از منابع آبی شهرستان، می تواند تحول بزرگی در کشاورزی منطقه ایجاد کند.
نظر شما