به گزارش خبرنگار مهر، منصور قلیچ لی صبح یکشنبه به مناسبت هفته استاندارد در جمع مسئولان استان افزود: تولید کالاهای باکیفیت و بااستاندارد باید مطالبه عمومی از مجموعه دست اندرکاران امر تولید باشد.
وی اظهار داشت: استانداردها اگر رعایت نشوند موجب مرگ انسان ها می شوند و اگر رعایت شوند موجب ادامه زندگی خواهند شد.
وی با بیان اینکه استاندارد یعنی قانون، معیار و شاخص، خاطرنشان کرد: با رعایت استانداردها می توانیم زندگی سالم و جامعه ایمن داشته باشیم.
دبیر شورای استاندارد استان گلستان ادامه داد: استاندارد در همه ابعاد زندگی انسان دخالت دارد و مردم نیز برای رفاه و آسایش خود باید کالاهای باکیفیت و با انشان استاندارد خریداری کنند.
قلیچ لی با اشاره به شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی که توسط مقام معظم رهبری برای سال 91 اعلام شده است، تاکید کرد: تحقق این شعار بستگی به اراده مردم و مجموعه دست اندرکاران امر تولید دارد.
وی با مروری بر عناوین روزهای هفته استاندارد تصریح کرد که دامنه حضور استاندارد در تمام شئون زندگی از جمله کالاهای تولیدی، امور خدماتی و رفتارها و مسئولیت های اجتماعی گسترده است.
مدیرکل استاندارد استان گلستان از انجام دو هزار و 253 مورد آزمون در شش ماه اول سال 91 توسط کارشناسان این اداره کل خبرداد.
منصور قلیچ لی افزود: یک هزار و 682 مورد آزمون مربوط به واحدهای تولیدی و بازار (واحدهای عرضه و تقاضا)، 92 مورد مربوط به انگ فلزات گرانبها (طلا) و 479 مورد نیز مربوط به نازل های عرضه سوخت مایع هستند.
وی خاطرنشان کرد: در شش ماه نخست امسال 873 مورد آزمون از واحدهای تولیدی و 809 مورد آزمون نیز نیز از بازار (واحدهای عرضه و تقاضا) به عمل آمد.
به گفته وی، در سال 90، دو هزار و 114 مورد آزمون از واحدهای تولیدی و 829 مورد نیز از بازار به عمل آمده بود.
دبیر شورای استاندارد استان گلستان از تایید 25 مورد آزمون انگ فلزات گرانبها (طلا) و رد 67 مورد آن در 6 ماه اول امسال خبرداد و گفت: در سال 89، 88 مورد و در سال 89 نیز 180 مورد از این آزمونها تایید و در همین سال ها نیز به ترتیب 140 و 369 مورد آزمون رد شده بودند.
قلیچ لی با بیان اینکه در سال 90 ، تعداد 549 مورد آزمون انگ فلزات گرانبها (طلا) در استان گلستان انجام شد، افزود: درصد قبولی آزمون انگ طلا در سال 90 نسبت به سال 89 در گلستان 6 درصد کاهش یافت.
وی با اشاره به آموزن های صورت گرفته از نازل های عرضه سوخت مایع در استان گلستان گفت: در سال 90 نیز از مجموع 843 مورد آزمون، 801 مورد، قبول و 42 مورد رد شدند.
به گفته وی، میزان قبولی آزمون نازلهای سوخت در سال 90 نسبت به سال 89، 13 درصد رشد و میزان رد آزمون در همین مدت زمان 53 درصد کاهش داشت.
قلیچ لی اضافه کرد: در شش ماه اول سال 91، 479 مورد آزمون از نازل های عرضه سوخت مایع به عمل آمد که 451 مورد قبول و 28 مورد رد شدند.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان نیز با اشاره به اهمیت و تاثیرات رعایت استانداردها در زندگی روزمره انسان گفت: رعایت استانداردها به نفع همه مردم است.
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی افزود: کالاهای تولیدی باید منطبق با ضوابط و داده های علمی باشند تا هم تولیدکننده با تولید کالاهای با کیفیت و هم مصرف کننده با مصرف کالاهای سالم نفع ببرند.
وی با بیان اینکه ذات اقدس الهی پایه گذار استاندارد در جهان است و تاکنون کسی نتوانسته بر چیزهایی که او ساخته عیب وارد کند خاطرنشان کرد: طبق آیات قرآن پروردگار همه چیز را براساس منطق و بدون کم و زیاد و براساس حکمت و آخرین دستاوردهای علمی خلق کرد.
وی با اشاره به تاکید پیامبر گرامی اسلامی (ص) مبنی براینکه قبر انسان ها هم باید استاندارد ساخته شود اظهارداشت: وقتی پیامبر تاکید می کند که قبر باید استاندارد ساخته شود بنابراین کالاهایی که برای رفاه انسان ها تولید می شوند، قطعا باید استاندارد باشند.
آیت الله نورمفیدی اضافه کرد: به تعبیر رسول گرامی اسلام (ص) مسلمان واقعی کسی است که کارهای خود را درست و با استاندارد انجام دهد.
نماینده ولی فقیه در گلستان نقش مردم را در تولید کالاهای باکیفیت و با استاندارد مهم و تاثیرگذار توصیف و تاکید کرد: اگر مردم کالاهای بی کیفیت و بدون استاندارد را خریداری نکنند تولیدکنندگان مجبور می شوند کالاهای باکیفیت و بااستاندارد تولید کنند.


نظر شما