این روزها شاهد پخش مجموعه تلویزیونی آخرین روزهای زمستان از شبکه یک سیما هستیم که به واقع یکی از کارهای ارزشمند در پرداختنن به حماسه سازی فرماندهان 8 سال دفاع مقدس است.
آخرین روزهای زمستان روایتگر جوانی خبرنگار است که با شروع جنگ برای خبرنگاری عازم جبهه های حق علیه باطل در جنوب کشورمان می شتابد اما سرنوشت او به گونه ای رقم می خورد که او یکی از فرماندهان موثر هشت سال دفاع مقدس می شود. جوانی که به محض رسیدن به جبهه خبرنگاری را رها می کند و اولویت را در جای دیگری می یابد و با هوش و استعداد فراوانی که داشت و احساس نیازی که در جبهه می شد پایه گذار اطلاعات و عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می شود. این جوان کسی نیست جز غلامحسین افشردی که در جبهه به حسن باقری مشهور می شود.
از این نمونه ها در 8 سال دفاع مقدس فراوان داشتیم امثال همت ها باکری ها خرازی ها و... و همین جوانها بودند که با جسارت شجاعت پشتکار و خلاقیتی که داشتند توانستند 8 سال جنگ را اداره کنند و دشمن تا دندان مسلح را که با پشتوانه ابرقدرتهای جهان درصدد تصاحب خاک میهن عزیزمان بود در خاک خودش زمینگیر کردند .
بعد از جنگ نیز همین جوانها بودند که با تحقیق و پژوهش و علم آموزی پیشرفتهای خیره کننده ای را در مقابل چشم همه جهانیان به نمایش گذاشتند تا جائیکه امروزه در پزشکی و داروسازی جزء برترینهای جهان هستیم به فناوری هسته ای دست یافته ایم که بسیاری از کشورها در آرزروی ان هستند وارد فضا شده ایم و با قدرتهای برتر دنیا در حال رقابت هستیم و بسیاری دیگر از این نمونه ها .
امروز نیز همانطور که مقام معظم رهبری در بحث جنگ نرم فرمودند نیاز به افسران و فرماندهان جنگ نرم داریم که در مقابل ناتوی فرهنگی دشمنان نیز با شجاعت و جسارت ، از خودگذشتگی و خلاقیت و نوآوری پیروز میدان شویم و قطعا در این مسیر استفاده از پتانسیل نیروی جولن کشور مانند همه عرصه های گذشته مفید و ثمر بخش خواهد بود .
صدا و سیما یکی از خاکریزهای خط مقدم مبارزه با ناتوی فرهنگی است که مسئولان آن باید با استفاده از پشتکار، شجاعت ، جسارت ، خلاقیت و نواوری جوانان به همراه تجربه افراد صاحبنظر حوزه رسانه قدمهای محکمی بردارند .
به نظر میرسد سیمای جمهوری اسلامی ایران این روزها به این فضا نزدیک تر شده است علی دارابی به کارایی و کارآمدی جوانان ایمان دارد و از همین روست که در تغییرات زیر مجموعه اش ریسک استفاده از جوانان را پذیرفته و از نیروهای جوان ، خلاق ، مبتکر و در عین حال توامند در عرصه رسانه استفاده می کند و اخرین نمونه ان نیز تغییر مدیر شبکه سه سیما است.
اگرچه پیش از این نیز آقایان گروسی، مقیسه و طلوعی که همگی از جوانان کار کرده در رسانه ملی بودند به مدیریت شبکه های قرآن و پنج سیما و نیز شبکه جهانی جام جم منصوب شدند. اما اخرین نمونه جوانگرایی دارابی استفاده از چهره جوان و باتجربه دیگری به نام مجید زین العابدین در مدیریت شبکه سه سیما (شبکه جوانان ) است.
امیدواریم معاونتهای دیگر صداوسیما نیز که گاه همچنان با بازنشسته های سالهای پیش مدیریت می شوند به سمت جوانگرایی سوق پیدا کنند تا اتفاقات خوبی را در رسانه ملی شاهد باشیم
------------------
محمد مهدوی
نظر شما