به گزارش خبرنگار مهر، علی پارسانیا ظهر سه شنبه در نشستی خبری اظهار داشت: اعضای شبکه فعالان ازدواج استان یزد زیر پوشش برنامه های آموزشی و فرهنگی قرار می گیرند ضمن اینکه 12 نوع خدمات برای کاهش هزینه های ازدواج آنها تا 50 درصد به این اعضا ارائه می شود.
وی با اشاره به فعالیتهای آموزشی شبکه فعالان ازدواج استان یزد عنوان کرد: در طول دو سال گذشته 17 هزار نفر آموزش های پیش از ازدواج را فرا گرفته اند.
پارسانیا یادآور شد: بر اساس طرحهای ارائه شده از سوی شبکه فعالان ازدواج در امور فرهنگی، مقرر شده تا دانشگاههای استان یزد حداقل برای 30 درصد از دانشجویان خود دورههای آموزشی مهارتی بگذارند.
پارسانیا عنوان کرد: کتاب آموزشهای مکتوب قبل از ازدواج نیز در استان یزد در دست چاپ است.
پارسانیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راهاندازی مجمع خیران ازدواج در استان یزد اظهار داشت: تشکیل این مجمع برای نخستین بار در استان یزد اتفاق خواهد افتاد و از دو سال پیش بحث راهاندازی آن مطرح بود.
وی ادامه داد: تلفیق سازمان امور جوانان با تربیت بدنی، وقفهای در فعالیتهای شبکه فعالان ازدواج ایجاد کرد که این امر سبب تاخیر در راهاندازی مجمع خیران ازدواج شد.
پارسانیا با بیان اینکه بحث همسریابی در شبکه فعالان ازدواج استان یزد بسیار محدود دنبال شد، بیان داشت: با رسمی کردن بحث همسریابی مخالفم زیرا تجربه ثابت کرده که خروجی مناسبی ندارد و به نظر میرسد مجموعههای غیررسمی باید وارد این بحث شوند.
وی تصریح کرد: دفاتر همسریابی که بعضا در سطح شهر فعالیت میکنند، هیچ ارتباطی به شبکه فعالان ازدواج نداشته و مجوزی از این مرکز ندارند.
پارسانیا با اشاره به برنامههای هفته ازدواج، شاخص ترین برنامه این هفته را برگزاری جشنواره پیوند آسمانی اعلام کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سن ازدواج عنوان کرد: سن ازدواج در استان یزد برای پسران 25 سال و برای دختران 2 سال است.
پارسا نیا در عین حال روند رشد طلاق در استان یزد را نگران کننده خواند و افزود: گرچه در کشور اکنون در رتبه سی ام قرار داریم اما نسبت به گذشته یزد در جایگاه خوبی نیستیم.
وی یادآور شد: آنچه که بیش از آمار طلاق ثبت شده در استان یزد نگران کننده است، رشد طلاق های عاطفی در این استان است.
نظر شما