به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار درمیان گفت: در شش ماه نخست سال جاری سه هزار و 952 مورد بارزسی از اصناف این شهرستان انجام شد.
رجبعلی براتی در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان درمیان اظهار کرد: در نتیجه بازرسیهای انجام شده، 44 پرونده تخلف به ارزش 290 میلیون و 858 هزار و 317 ریال برای واحدهای متخلف تشکیل شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 876 واحد صنفی در شهرستان درمیان فعالیت دارند، گفت: در شش ماه نخست سال جاری 69 مورد پروانه کسب برای اصناف شهرستان صادر شده است.
فرماندار درمیان از جذب و توزیع قریب به 95 تن مرغ منجمد، گوشت قرمز و برنج به منظور تنظیم بازار در نیمه نخست امسال در سطح شهرستان خبر داد و افزود: طی این مدت 10 نانوایی متخلف شناسایی شدند و برای آنها پروندههایی به ارزش 20 میلیون و 699 هزار و 500 ریال تشکیل شده است.
براتی با اشاره به کسب رتبه نخست این شهرستان در زمینه تولید گوشت سفید در استان تصریح کرد: در نیمه نخست سال جاری پنج هزار و 400 تن گوشت در شهرستان درمیان تولید شده که 900 تن آن گوشت قرمز است.
اتفاقات آب بیرجند 18 درصد کاهش یافت
مدیر امور آب و فاضلاب شهری بیرجند گفت: اتفاقات آب بیرجند در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 18 درصد کاهش داشته است.
مجید محمدنژاد به جزئیات اتفاقات رخ داده در نیمه نخست امسال اشاره کرد و افزود: در شش ماه نخست سال جاری سه هزار و 909 مورد اتفاق در شبکه توزیع، انشعابات و خطوط انتقال شهر بیرجند رخ داده است.
وی افزود: از این تعداد 101 مورد مربوط به خطوط اصلی، 539 مورد مربوط به خطوط فرعی، سه هزار و 264 مورد در انشعابات و پنج مورد در خطوط انتقال حادث شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 18 درصد کاهش یافته است.
هفتمین بیمارستان صحرایی خراسان جنوبی در شوسف برپا شد
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی از برپایی هفتمین بیمارستان صحرایی استان در منطقه ذهاب از توابع شوسف نهبندان خبر داد.
سردار یعقوب علی نظری اظهار کرد: این هفتمین بیمارستان صحرایی است که در مناطق محروم استان دایر می شود و ارائه خدمات تخصصی به نیازمندان، شناسایی و درمان بیماران و افزایش سطح دسترسی از جمله اهداف این طرح است.
وی بیمارستان صحرایی را یکی از تجربیات ارزنده گروه پزشکی در دوران دفاع مقدس دانست و گفت: محرومیت زدایی و کسب آمادگی تیم پزشکی در حوادث غیرمترقبه از اهداف برپایی بیمارستان صحرایی است.
مدیر سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان جنوبی نیز گفت: در این بیمارستان صحرایی در سه روز اول به صورت روزانه 10 تیم پزشکی شامل پزشکهای عمومی، پرستار و پیراپزشک به روستاهای محروم سرکشی کرده و ویزیت رایگان بیماران را در سطح منطقه محروم انجام می دهند و در روز چهارم بیماران را به صورت رایگان ویزیت و داروی مورد نیاز را تحویل آنان می دهند.
محمد فخر با بیان اینکه پیش بینی می شود بیش از سه هزار نفر به صورت رایگان ویزیت شوند، افزود: در این بیمارستان صحرایی 35 نفر پزشک عمومی، 60 نفر همکار پیراپزشک و پرستار و 12 نفر پزشک متخصص بسیج جامعه پزشکی همکاری می کنند.
نظر شما