۲۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۰:۴۸

به همت تبلیغات اسلامی/

مراسم جشن "پیوند مهر و ماه" در بیجار برگزار شد

مراسم جشن "پیوند مهر و ماه" در بیجار برگزار شد

بیجار - خبرگزاری مهر: به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار و همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم جشن "پیوند مهر و ماه" در این شهرستان برگزار شد.

به  گزارش خبرنگار مهر، یکی از اساتید حوزه علمیه و دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه در این مراسم به نقش و جایگاه خانواده در اسلام اشاره کرد و بیان داشت: خانواده در اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است و اصلی ترین نهاد‌ اجتماعی و اساس و زیر بنای جوامع، فرهنگ ها و تمدن بشری است.

حجت الاسلام علی محقق زاده به نقش و جایگاه مهم خانواده در اسلام اشاره کرد و گفت: اسلام به عنوان یگانه مکتب انسان ساز بیشترین توجه و عنایت را به منزلت و جایگاه خانواده داشته است و این بنیان مقدس به عنوان کانون رشد و تعالی انسان و تامین کننده سعادت و رستگاری جامعه انسانی محسوب می شود.

وی با تاکید بر نقش زنان در تربیت فرزندان و نسل های آینده، بیشتر ازدواج جوانان را غیر آگاهانه و از روی احساسات دانست و بیان کرد: این امر موجب افزایش طلاق در جامعه شده و لازم است تا در این زمینه برای آگاه سازی بیشتر جوانان برنامه ریزی مناسب صورت گیرد.

این استاد دانشگاه تهران در ادامه با ذکر برخی روایات تاریخی اسلام و احادیث به ویژه در ارتباط با زندگی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) از جوان ها و خانواده ها خواست نسبت به ترویج یک ازدواج ساده، سالم و پر از صمیمیت، در زندگی شان اهتمام ورزند.

حجت الاسلام محقق زاده در پایان با تاکید بر اینکه از ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) نکات بسیار جالبی را می توان آموخت، اظهار داشت: جوانان ما با بهره گیری از زندگی این دو شخصیت والا و بزرگوار می توانند در مسیر سعادت و خوشبختی حرکت کنند.

کد خبر 1722848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha