رحيم عبادي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : نابساماني هاي اقتصادي به خصوص بالا رفتن نرخ بيكاري و دشواري دستيابي به شغل مناسب شرايط شروع زندگي را براي زوج هاي جوان بسيار دشوار كرده است ، به گونه اي كه در صد بسياري از زوجين جوان به دليل عدم شغل مناسب و در نهايت عدم تامين معشعيت خانواده از يكديگر جدا مي شوند .
وي افزود : بررسي ها نشان مي دهد ميزان طلاق در بين زوجيني كه داراي اختلاف سني تا پنج سال بوده اند بيش از ساير موارد بوده است .
وي همچنين وقوع طلاق در بين زوجيني كه تحصيلات ديپلم و كمتر از ديپلم داشته اند را طي چند سال گذشته بيش از ساير گروه هاي تحصيلي ذكر كرد .
عبادي در ادامه با بيان اينكه نداشتن توافق اخلاقي و عدم سازش زوجين و تنفر زوجه از زوج از مهمترين علل طلاق است ، افزود : ندادن نفقه ، اختلافات خانوادگي و عدم تمكين ، به ترتيب بيشترين تاثير را در عوامل تاثير گذاردر امر طلاق به خود اختصاص داده است .
رييس سازمان ملي جوانان تصريح كرد : اجراي برنامه ساماندهي ازدواج جوانان به طور حتم در افزايش سلامت ، رفاه و استحكام نهاد خانواده موثر واقع خواهد شد و در آينده شاهد كاهش آمار طلاق در جامعه خواهيم بود .
نظر شما