به گزارش خبرگزاری مهر، سمینار یک روزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای پزشکی به همت اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در شهرستان بانه برگزار شد.
در این سمینار که با حضور بیش از 48 نفر از پرسنل نیروی انتظامی و پلیس آگاهی شهرستان بانه برگزار شد در مورد ضررهای جانی محصولات درمانی و بهداشتی قاچاق مواردی تشریح شد.
پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای پزشکی، عواقب و پیامدهای داروهای قاچاق و تقلبی، اهمیت تجهیزات پزشکی و لزوم مبارزه با قاچاق کالا و تجهیزات پزشکی و نحوه شناسایی کالای پزشکی اصل از کالای قاچاق و تقلبی برای حاضران تبیین شد.
همچنین حمایت از تولیدات داخلی به منظور کم کردن هزینه ها و مبارزه و پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از مهمترین مطالب مورد بحث و بررسی در این سمینار بود.
68 میلیارد ریال اعتبار اشتغالزایی به شهرستان مریوان اختصاص یافت
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مریوان از اختصاص 68 میلیارد ریال اعتبار اشتغالزایی به شهرستان مریوان خبر داد.
مهدی ادمن در هشتمین نشست اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مریوان از اختصاص بیش از 68 میلیارد ریال اعتبار اشتغالزایی برای شهرستان مریوان خبر داد.
وی بیان کرد: در سال گذشته 60 میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبار مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد به متقاضیان پرداخت شده است که در سال جاری این رقم بالغ بر 68 میلیاد ریال پیش بینی و برای این مشاغل در نظر گرفته شده است.
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال شهرستان مریوان با اشاره به تعهد شهرستان در ایجاد اشتغال سال جاری به دستگاه های اجرایی یادآور شد: همکاری و تعامل تمام اعضا کارگروه و به کارگیری تمام تلاش و توان خود در راستای تحقق سهم تعهد شده الزامی است.
فرآیند فراخوان انتخاب کارگر و گروه کار نمونه کردستان تمدید شد
کارشناس اشتغال اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کردستان از تمدید فراخوان انتخاب کارگر و گروه نمونه استان خبر داد.
عبدالله محمدی گفت: متقاضیان می توانند برای نام نویسی در این فراخوان، تا ششم آبان ماه سال جاری به پایگاه اینترنتی www.kn91.mcls.gov.ir مراجعه کنند.
وی افزود: فرایند انتخاب کارگر و گروه کار نمونه به منظور ارتقاء فرهنگ کار و افزایش انگیزه برای ارتقاء سطح بهره وری در واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی انجام می شود.
کارشناس اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، با بیان اینکه مراحل انتخاب و معرفی کارگران نمونه در سه مرحله کارگاهی، استانی و ملی اجرایی می شود، اظهار داشت: در مرحله مقدماتی کارفرمایان در انتخاب کارگران و گروه های کار نمونه، معیارهایی نظیر مشارکت در کار و خلاقیت را مدنظر قرار داده و کارگران و گروه های کاری حائز شرایط را تشویق می کنند.
محمدی بیان کرد: در مرحله دوم از بین کارگران معرفی شده از سوی کارگاه ها، تعدادی براساس شاخصهایی نظیر اخلاق و رفتار سازمانی، میزان موثر بودن کار در افزایش بهره وری و صرفه جویی، استعدادهای درخشان و وضعیت ایثارگری کارگران انتخاب و به عنوان نمونه استانی معرفی و به مرحله ملی راه پیدا می کنند.
وی در پایان یادآور شد: در مرحله ملی نیز از بین کارگران نمونه معرفی شده استان ها، تعدادی به عنوان نمونه کشوری انتخاب و از آنان تجلیل می شود.
نظر شما